Diverse

Cine vede gandacul si il arata cu degetul este tradatorul?

Multe legi nescrise functionale la locul de munca sunt extrem de nocive salariatilor. Lucrurile se petrec in asa fel, incat daca vezi ceva in neregula si le spui celor din conducere se uita urat la tine si sfarsesc prin a te considera un carcotas si un tradator.

De pilda daca stai in birou si vezi gandaci de bucatarie si te ingretoseaza instinctual aspectul si mirosul lor, primul impuls este sa iti chemi seful si sa ii spui. Da, scriu acest material pentru sefii care considera ca salariatii sunt obligati sa accepte orice conditii la locul de munca.

Reactia managerului in cazul acesta va oglindi perfect caracterul lui si nivelul de educatie la care a ajuns. Iata trei reactii posibile pe care le poate avea:

-Reactia etica, potrivita statutului sau: iti multumeste ca i-ai atras atentia si cheama urgent cea mai buna echipa specializata in dezinsectie birouri, case si restaurante sa rezolve eficient problema. Este constient ca din moment ce au aparut in institutie, in curand vor patrunde si in cabinetul sau si vor misuna si pe holuri, iar aspectul unei institutii/firme/companii reprezinta un criteriu de evaluare a sefului.

In plus, isi doreste angajati sanatosi, bine dispusi, cu chef de munca si le creaza conditii premium de munca.

-Te cearta, invitandu-te sa te duci in alta parte, daca nu iti convine ca el nu are fonduri pentru deratizare. Data viitoare iti este teama sa ii spui si daca mai vezi un sarpe la picioarele tale! Dupa incident te trateaza ca pe un tradator si vorbeste despre felul tau imposibil de a fi, fiindca puteai sa iei un spray impotriva insectelor, nu sa faci atata scandal ca ai vazut cativa gandacei!

-Se face ca te asculta cu atentie, dar nu ia nicio masura. In ziua urmatoare dupa incident iti da mai mult de lucru, sa nu mai ai timp sa vezi gandacii sau sa te gandesti la prezenta lor din incapere.

Din pacate, uneori situatia are loc si in spitalele noastre! Iese mare scandal si sunt tratati ca tradatorii de neam, pacientii care au filmat gandacii din baie sau saloane si au indraznit sa faca publice materialele!

Toate acestea se petrec, cand ar fi mult mai usor sa se solicite la urgenta servicii de dezinsectie birouri, case si restaurante firmei care conduce in topul de specialitate, 3d-deratizarecompleta.ro.

O echipa de profesionisti se va deplasa la fata locului conform planificarii si va actiona cu maxima pricepere pentru curatarea spatiului afectat de prezenta daunatorilor. Tarifele sunt oneste, substantele folosite nu dauneaza oamenilor, iar mediul nu este afectat sub nico forma, fiindca toate ustensilele folosite in timpul operatiunii sunt arse.

Seriviciile oferite de 3 d-deratizarecompleta.ro au termen de garantie, iar beneficiarul este instruit cum sa procedeze ca sa nu se ajunga la recidiva.

Ei cunosc comportamentul gandacilor, soarecilor si ii ataca si in locurile mai putin accesibile in care incearca sa se refugieze.

Dragi manageri, apelati la firmele de specialitate si curatati mediul in care lucrati alaturi de salariatii dumneavoastra, fiindca prezenta gandacilor nu va face cinste! Dragi salariati, nu acceptati sa lucrati intr-un loc plin de microbi adusi de trasnportatorii vii:daunatorii!

Leave a Reply