Diverse

Circuit european cu BMW

Visez de mult timp sa duc familia intr-un circuit european cu masina, sa observam live cum se schimba stilurile arhitecturale de la o tara la alta, sa auzim alte limbi, sa experimentam alte traditii si sa ne cunoastem vecinii si continentul.

Prin fiecare capitala sa luam la rand palatele, sa colectionam legende si sa ne bucuram de felurile lor specifice de mancare. Luxul de la Viena, rafinamentul de la Paris, raceala de la Londra sa le experiementam pe viu. Sa fim acolo unde s-au infaptuit grandioase acte istorice, de pilda la zidul Berlinului sau sa hoinarim pe strazile Parisului si sa trecem neaparat pe la casa unde au trait si creat marii pictori, muzicieni si scriitori ai lumii. Doar vizitand poti radiografia corect societatea umana: unii au trait in pesteri si bordee, altii in palate de lux, in timp ce multi au murit in inchisoare pentru ideile si credinta lor. Viata curge de la periferia societatii catre varful piramidei sau zonele rezidentiale.

Nu vrem cu avionul fiindca ar insemna sa trecem prea repede peste oameni. Ne dorim sa inteactionam cu ei, sa le luam pulsul. Pentru ce avem in familie un Bmw, masina de calitate germana, spatioasa, rezistenta si confortabila?

-Nu pleca la un drum asa de lung fara revizie BMW ma sfatuieste cel mai bun prieten. Stii in cazul cel mai fericit poti ramane in pana cu masina pe acolo, in cel mai grav, nici nu vreau sa imi imaginez!

Observatia lui ma pune pe ganduri. Imi dau seama cum riscam in fiecare zi plecand cu autoturismele noastre, fiindca merg bine, fara sa le ducem periodic la un control amanuntit. Tocmai de aceea se produc atat de multe accidente si ne trezim cu defectiuni la motor si directie, cu scurt circuite la instalatia electrica.

Asa a reusit sa ma responsabilizeze prietenul cel bun, care la nevoie se cunoaste si am inceput sa caut cel mai bun atelier pentru masina mea. Drumul era lung si greu, prin urmare revizia trebuia sa fie temeinica. Am tastat cu speranta revizie bmw si am fost directionat catre Apbservice.ro. Mi-am facut temeinic temele sa vad pe mana cui imi dau masina.

Iata care sunt motivele care m-au determinat sa fac revizia masinii la ei:

-Experienta. Sunt 15 ani de cand isi desfasoara activitatea cu succes pe teritoriul tarii noastre.

-Profesionalismul. Tehnicienii cu inalta calificare se ocupa de reparatii cu pricepere si promptitudine.

-Aparatele moderne si echipamentele folosite la diagnoza si reparatii.

-Diagnoza computerizata a masinii, asa se pot depista si cele mai mici disfunctii care nu pot fi observate in trafic sau la o inspectie fizica.

-Piese auto bune, cu termen de garantie in stoc. In cazul in care este nevoie sa se inlocuiasca anumite piese, clientul nu este nevoit sa mearga prin magazine sa le caute, fiindca le are la dispozitie.

-Clientii multumiti de serviciile Apbservice, care au facut evaluari la superlativ.M/p>
In curand va veni vara, vremea concediilor si probabil ca planuiti de acum evadarea. Dreptul la vacanta este sfant si deplasarea cu masina personala ultra confortabila, dar nu plecati fara sa faceti reviziile la masina la Apbservice!

1 Comment

  1. ghelbere elena

    Desi nu am BMW ci un Logan nu plec la drumuri lungi fara a-mi verificata masina.

Leave a Reply