Diverse

Clasamentul Blogawards 2013

Dacă eşti blogger şi mai ales dacă îţi place să scrii şi consideri că o faci cum trebuie, atunci arată lumii cât de talentat eşti! Eu v-am mai spus şi cu alte ocazii despre Blogawards, adică despre cea mai importantă competiţie din Blogosfera din România. Intră în competiţia celor mai pricepuţi în ale scrisului şi ai numai de câştigat!

În primul rând, pe Blogawards ai în permanenţă campanii pentru bloggeri, cu premii dintre cele mai tentante! Şi dacă eşti cu adevărat talentat, niciodată nu ştii cine te descoperă! Aşa că e un pas important dacă vrei să fii apreciat la adevărata ta valoare. Dar asta nu e tot! Blogawards vine cu ceva nou şi interesant: Clasamentul Blogawards 2013, în care fiecare activitate îţi este răsplătită cu galbeni blogosferici care se transormă în premii. Iată cum:

  • Toţi membrii BlogAwards.ro, la înregistrare, primesc câte 100 de Galbeni Blogosferici drept recompensă. Adică îţi faci cont şi primeşti cei 100 de galbeni. Fără să fii autentificat nu te poţi înscrie în campanii.
  •  La fiecare autentificare o dată la 12 ore în portalul BlogAwards, fiecare membru primeşte câte 10 Galbeni Blogosferici în mod automat. Intră zilnic pe pagină să fii la curent cu cele mai tari campanii!
  • Promovează clasamentul şi campania lunii martie şi primeşti alţi  100 de Galbeni Blogosferici.
  •  Postează banner-ul cu poziţia în clasamentul BlogAwards pe blogul tău şi vei primi  50 Galbeni Blogosferici
  • Pentru fiecare campanie BlogAwards.ro la care participi primeşti câte 20 de Galbeni Blogosferici. Dacă participi cu mai multe articole la o campanie, vei primi câte 5 Galbeni pentru fiecare articol, cu excepţia primului articol(pentru care ai cei 20 de galbeni

Ai multe alte şanse de a câştiga galbeni, dar te las pe tine să le descoperi în regulamentul disponibil pe site. Important este că îţi vor fi apreciate talentul, implicarea şi fidelitatea! Scopul este acela al formării celei mai tari comunităţi de bloggeri din România!

Intră şi tu în BlogAwards.ro!

Leave a Reply