Diverse

Comanda FunGift.ro

 Mai exista firme serioase! Asta a fost prima mea impresia despre comanda FunGift.ro. De ce? Am plasat comanda miercuri, pe la orele pranzului si joi, la 8.30 curierul era la poarta mea. Frumos, nu?

 Am primit un voucher de cumparaturi de care abia asteptam sa profit :)) Nu de alta, dar vazusem minunatii la preturi mai mult decat accesibile si stiam deja ce voi alege! Am ales in mare parte pentru Ema, asta ca sa il ajutam putin pe Mos Craciun 🙂


Sa va arat ce am ales: Adica: o cutie cu 30 de creioane cerate, un memo-clip Mos Craciun, o rama foto de birou haioasa , un bradut de birou gata decorat, un glob cu Mos Craciun(toata copilaria mea mi-am dorit unul :)), un radio portabil, un mini puzzle 24 piese si pentru tati un breloc trepied cu lanterna 🙂
 Stiu ca suna a reclama, dar va garantez ca ce spun asa este! Sa primesti comanda in 20 de ore, cu garantie, fiecare produs frumos ambalat, plus ambalaj de siguranta, sa ti se dea email constant cu statusul comenzii, ce sa mai spun? M-am simtit un client important! Bravo, FunGift!

8 Comments

 1. Catalina Sora

  Sa le folositi cu placere Ana.Intradevar sunt cadouri dragute pe FunGift.ro

 2. Ana Naghi

  Multumesc, Catalina! 🙂

 3. Andreea- Elena

  Mai aveam niste banuti si tocmai ce i-am cheltuit pe acest site. Sunt tare nerabdatoare. As vrea sa ajunga maine produsele, dar daca nu se poate si luni e perfect. Astea au fost cumparaturile de pe ultima sunta de metrii.

 4. Ana Naghi

  Ai putina rabdare, merita! 🙂

 5. Ce simpatice-s toate!!!!

 6. Ana Naghi

  asa am zis si eu cand le-am ales pentru Ema 🙂 Pentru mine altadata :))

 7. ghelbere elena

  E foarte bine cand vezi ca mai sunt firme care-si respecta cumparatorii.

Leave a Reply