Alimentatie

Comanda online mancare sanatoasa

Gatesc destul de des si imi place sa fac acest lucru. Insa, recunosc faptul ca de multe ori fac si cate o comanda mancare online . Uneori pentru ca trebuie, alteori pentru ca vreau.

Am ceva timp de cand nu mai comand produse de fast food, mai exact de cand i-am descoperit pe cei de la MananciAcasa.ro.
De aici comand mancare gatita la oala/tava si ma bucur de mancaruri gustoase, facute din ingrediente proaspete si sanatoase.
Imi place mult faptul ca de aici pot comanda mancare personalizata. Daca am perioade in care trebuie sa mananc mai nesarat, daca am musafiri care nu consuma anumite ingrediente, etc., comand mancare gatita luand in calcul aceste aspecte.
Ultima data am facut o comanda mancare gatita de la Mananci Acasa acum doua zile. A fost ziua lui de nastere, am avut musafiri si nu am avut timp sa gatesc. Stiind ce mancaruri delicioase pot comanda de aici, nici nu m-am stresat. Am comandat sarmale cu carne de vita, supa de pui cu galuste, salata de boeuf si prajitura mea preferata, prajitura cu fructe de sezon. Mancarea a fost delicioasa, suficienta pentru cei 5 invitati si foarte apreciata. Bineinteles ca nu m-am mandrit cu faptul ca am facut-o eu, iar invitatii chiar au fost surprinsi de faptul ca exista astfel de servicii care livreaza mancare gatita.
Mai comand de aici si cand nu ma simt prea bine pentru a gati. Iarna, cand mai racesc si abia ma ridic din pat, supele de aici imi sunt de mare folos. Le comand cu incredere si stiu ca mananc ceva gustos si sanatos.
Si, mai comand si cand vin din concedii. Fac din timp comanda si cand ajung acasa, imi ajunge si mancarea.
Spuneam la inceput ca imi place sa gatesc. Si chiar asa e. Doar ca de multe ori timpul nu-mi ajunge. Si, decat sa ma alerg dintr-un loc in altul si sa fac o multime de lucruri gresite, mai bine fac totul linistita, ma relaxez si mai platesc pentru servicii care pot fi facute de alte persoane.
Daca si tu dintr-un motiv sau altul nu ai timp sa gatesti, daca nu te pricepi la gatit sau daca pur si simplu nu ai chef, comanda mancare gatita de la Mananci Acasa si bucura-te de timpul liber pe care il ai.

1 Comment

  1. ghelbere elena

    Nu am comandat niciodata mancare care sa-mi fie adusa acasa.

Leave a Reply