Diverse

Concluzii campanie BUZZStore & Coccolino Romania

Dupa cum va povesteam in postarea anterioara, BUZZStore si Coccolino Romania ne-au facut noua, buzzerilor, un cadou frumos de sarbatori : o campanie de testare a balsamurilor Coccolino Sensation Christmas Edition. Cu alte cuvinte, am avut parte de sarbatori parfumate. Le gasiti in magazine si in luna ianuarie.

Despre continutul coletului v-am povestit data trecuta, acum as vrea sa va povestesc experienta utilizarii celor doua balsamuri: Coccolino Passion Flower & Red Fruits si Purple Orchid & Blueberries.

 

DSC09134

La prima mirosire, mi-au placut ambele, inclinand mai mult spre cel mov. Oricum, cele doua balsamuri sunt detul de diferite. Parerea mea este urmatoarea:

 • Coccolino Passion Flower & Red Fruits (roz)- miros dulce, jucaus
 • Coccolino Purple Orchid & Blueberries (mov)- miros clasic, elegant.

Primul pe care l-am utilizat a fost cel mov, va spuneam ca initial acesta mi-a placut. L-am testat pe lenjeria de pat.

Apoi a urmat randul celui roz, pe care l-am folosit la hainutele Emei.

 

cocco winner

Hainele chiar sunt mai pufoase si mai placute la atingere. Eu nu am probleme in general cu textilele, dar Ema e sensibila atat la materialul din care sunt facute hainutele, cat si la produsele utilizate in ingrijirea acestora. Totul a decurs ok, fara incidente, ceea ce m-a bucurat. Cel putin 60 de spalari stam linistiti si vom avea haine catifelate, parfumate si usor de calcat.

Dupa utilizarea amandurora, am ajuns la concluzia ca imi place mai mult cel roz, Coccolino Passion Flower & Red Fruits. Am constatat ca miroase mai mult chiar si in incaperea in care rufele au fost limpezite cu el si la intinsul rufelor si dupa uscare. Cu alte cuvinte, pe rufe si nu la mirosirea in ambalaj, a mirosit mai bine cel roz si parfumul a fost mai accentuat.

A urmat testul persistentei si aici a castigat tot varianta roz. Hainutele Emei miros super(ce se mai lauda la gradi ca mami i-a spalat hainutele cu Coccolino „loz”! ) si se raspandeste la imbratisat(experiment realizat de nenumarate ori 🙂 )

Concluzia: daca ar fi sa cumpar unul dintre cele doua balsamuri testate, acesta ar fi Coccolino Passion Flower & Red Fruits. Nu a fost dragoste la prima vedere, pardon! – mirosire, dar m-a convins iremediabil apoi.

 

winner

Sunt curioasa daca ati incercat vreunul dintre balsamuri! Iar voi, buzzeri, ce spuneti: cine a castigat? 🙂

Daca vret si voi sa participati la urmatoarele campanii de testare BUZZStore, atunci nu va ia mai mult de 1 minut sa va faceti cont. Click AICI pentru inscriere!

8 Comments

 1. Alina

  Acest Coccolino miroase foarte bine, eu il ador!

 2. Geanina Nastasiu

  Si eu am participat la campania Coccolino si,ca si tine,pe parcurs, m-am convins de calitatile celui roz…

  • Comment by post author

   Ana Naghi

   E mai persistent cel roz si chiar din momentul limpezirii, in casa miroase mai puternic cel roz. Cel putin mie asa mi s-a parut. Ambele miros bine, dar cel roz a castigat la persistenta 🙂

 3. Mihaela Bolea

  Nu am avut ocazia să le încerc, dar nu-i târziu… ♥

 4. Draga mea, Ana !
  Am fost si eu buzzer si m-am „indragostit” de prima data de cel roz ! L-am incercat si pe cel mov, adevarat, dar a castigat cel roz 😀 !
  A castigat cel roz atat la mirosul emanat in camera, cat si la atingerea hainelor cat si la imbracarea acestora ! 🙂

Leave a Reply