Concursuri, Copii

Concurs „Toamna copiilor”

Toti acei ce-ntreaga vara

Au lucrat din zori in seara,

Toamna au roade bogate

Au si fructe, si bucate ,

Mere, pere,

In panere.

Prune bune

Si alune,

Si gutui amarui,

Cu puf galben

Ca de pui.

Si tot felul de legume,

De nu le mai stii pe nume.

                    Demostene Botez- Toamna

Repede-repede, pana nu se termina toamna cea plina de culori, arome, forme si…ce mai vreti voi, am zis sa dam frau liber imaginatiei si sa premiem activitatile artistice. 🙂

Nu pot spune ca toamna e neaparat anotimpul meu preferat, dar nici nu pot trece cu vederea farmecul ei: fructe gustoase, copacii ce astern covoare ruginii, infrumusetand peisajul, legume fel de fel si, bineinteles, scoala(sau gradinita, dupa caz).

Concurs Toamna copiilor

Asadar, pentru piticii talentati, am creat un concurs special, de toamna.Accept si putin ajutor din partea mamei, insa am rugamintea sa fim corecti. Nu stiu daca un copil de 3 ani lucreaza quilling, spre exemplu. Sunt cadru didactic si cam stiu care sunt abilitatile unui copil la o anumita varsta.

Trimite-mi fie pe adresa de e-mail : ana_s_naghi@yahoo.com, fie prin mesaj privat pe pagina de facebook a blogului creatia copilului tau care se incadreaza in tema propusa: toamna. Poate fi desen, felicitare, decoratiune, poezie, colaj, sculptura(de ce nu?) etc. Trimite-mi o poza si cateva cuvinte despre ideea si realizarea ei + numele si varsta micului artist. Nimic complicat, in cateva cuvinte, sa ajuti si alte mamici care vor vrea sa aiba activitati frumoase cu copilasii lor.

Fiecare mamica poate inscrie o singura lucrare!

Etapele concursului:

  1. 8 – 23 noiembrie –> Trimiterea lucrarilor
  2. 24 noiembrie –>Publicarea albumului cu lucrarile primite
  3. 25 noiembrie -2 decembrie   –>Votarea lucrarilor
  4.  4 decembrie   –>Anuntarea castigatorilor

Vor exista 2 premii, astfel:

Premiul pentru cea mai originala lucrare(decis prin jurizare) oferit de Editura Casa : pachet de carti- Hoinari prin anotimpuri. Toamna + Bobita si Buburuza la gradinita + Figurine din roadele toamnei, Idei creative 82.

concurs t

 

Premiul pentru cea mai votata lucrare(decis de voi, prin vot) oferit de mine : surpriza 🙂

Editura Casa a fost creată pentru oamenii întreprinzători şi creativi şi vine în sprijinul dezvoltării şi răspândirii conceptului “do-it-yourself”.
Noile noastre apariţii se adresează atât amatorilor cât şi specialiştilor oferind acestora sfaturi profesionale, cărţile constituind adevărate ghiduri de specialitate.

Cititorii noştri vor putea alege titluri din domenii variate, de la construcţii şi amenajări interioare sau amenajarea grădinilor şi teraselor din seriile Meşterul priceput respectiv Grădina noastră la tehnici fotografice din colecţia Universul fotografiei digitale. Seria Idei Creative se adresează iubitorilor de artă hobby şi cuprinde informaţii complete, de la materiile prime şi tehnicile de lucru până la magazinele de unde se pot procura cele necesare

*Nota: pentru a premia doi copii, o lucrare nu poate castiga ambele premii.

Va promisesem concursul de ceva vreme, dar problemele de sanatate sunt prioritare. Mai bine mai tarziu decat niciodata! Asadar, sa aveti imaginatie maxima si spor la treaba! Va astept cu drag lucrarile! 🙂

1 Comment

  1. alina-florentina

    super concurs,participam 🙂

Leave a Reply