Diverse

Constructorii au nevoie de containere santier

In urma lor se inalta cartiere intregi, spitale si scoli. Constructorii sunt ctitorii unor orase intregi si cu toate acestea au si ei nevoie de containere santier atat de utile, care ii ajuta sa isi desfasoare activitatea repede si cat mai bine cu putinta.

In prezent aceste constructii prefabricate sunt omniprezente pe santiere, in institutii si in curtea fabricilor, fiindca sunt mult mai eficiente decat contructiile imobile. Iata care sunt caracteristicile care le plaseaza in topul preferintelor inaintea constructiilor obisnuite:

-nu necesita autorizatii sau aprobari. Omul se poate muta legal in ele in secunda urmatoare de la instalarea lor, de aceea sunt cele mai potrivite pentru realizarea unor cazari de urgenta ale muncitorilor sezonieri: constructori, lucratori in agricultura veniti sa ajute in campanie, muncitorii forestieri care lucreaza la anumite exploatari forestiere.

-sunt relocabile. Dupa terminarea unor lucrari din anumite locuri, pot fi mutate in alta parte, acolo unde este nevoie de ele.

-nu ocupa teren. Pamantul pe care sunt asezate poate fi eliberat in orice moment, daca acest lucru este necesar, iar pentru containere se gaseste un loc mai potrivit. De exemplu, containerele au fost asezate pe malul unei ape si a plouat in amonte si sunt ameninatari de inundatii. Muncitorii pot muta containerul plasat pe roti mai departe ca sa nu fie luat de ape.

Putem sa ne imaginam si un context pozitiv. Muncitorii forestieri isi dau seama ca au asezat conteinerul pe locul drept pe care pot trece cu usurinta masinile sa fie incarcate din rampa si hotarasc sa mute containerul.

-sunt usoare si rezistente si mult mai ieftine decat o constructie imobila. Sa ne gandim cate materiale trebuie sa cumparam pentru o casa: cherestea, capriori, tabla, caramida, ciment, dar si tevi, robinete, prize, cabluri pentru toate instalatiile care sunt necesare si pentru asigurarea confortului din case. Containerele vin cu toate instalatiile gata facute, singurul lucru pe care il au locatarii de facut este sa realizeze racordul la electricitate, apa curenta si canalizare.

-pretul este mic si se amortizeaza rapid. Daca seful de santier ar trebui sa asigure cazarea constructorilor in vile sau la hoteluri, l-ar costa mult mai mult decat sa cumpere o data containerul.

-exista si containere necompartimentate, pe care beneficiarii le pot imparti dupa cum vor in mai multe camera de anumite dimensiuni, holuri si bucatarii.

-containerele acopera o gama variata de nevoi a persoanelor fizice, a intreprinzatorilor si institutiilor, fiindca pot fi folosite ca:

1.depozite de diferite dimensiuni si pentru diferite marfuri sau produse

2.dormitoare pentru constructori, alte categorii de muncitori, turisti care vor sa fie cazati in mijlocul naturii, in salbaticie, dar doresc sa li se asigure un confort elementar

3. grup sanitar pus la dispozitia celor care doresc sa isi asigure igiena personala

4. birouri pentru activitati sezoniere sau cand antreprenorul nu vrea sa investeasca in imobile, stiind ca are nevoie si de autorizatii si aprobari de la Pompieri, de la Mediu si Sanatate.

5. cabine de paza, care pot fi asezate in puncte strategice si mutate din loc in loc, unde este nevoie de ele.

6. garaj pentru masina.

7. bucatarii improvizate in care muncitorii isi pot face mancare

8. magazine mici, lipsite de pretentii pentru muncitorii aflati in zone izolate

9. case pentru pescarii care stau pe malul lacurilor, izolati, mai mult timp

10. dormitoare pentru pastori si agricultori.

11. locuinte de rezerva pentru sinistrati

Dupa cum vedeti, containerele au fost gandite pentru o plaja larga de activitati, fiind constructii versatile care pot fi oricand recompartimentate si mai ales relocate.

Constructorul poate sa lucreze cu spor, dupa ce angajatorul sau ii asigura: un grup sanitar prevazut cu dus, sa isi faca baie la sfarsitul unei zile de munca si o locuinta in care sa se odihneasca, dar in care sa isi depoziteze si bunurile cu care a venit pe santier.

Plasati acum comanda pentru tipurile de containere de care aveti nevoie pe santier ca acestea sa fie livrate la timp si va garantez ca veti fi foarte multumiti. Alaturi de utilaje si echipamente, aveti nevoie si de case si depozite mobile pentru muncitorii care lucreaza pentru dumneavoastra! Nu uitati grupurile sanitare, care sunt la fel de importante!

Trebuie sa va spun ca mai nou, am vazut astfel de containere si in livezi si in terenuri detinute de oameni departe de lume, iar proprietarii lor adora sa isi petreaca minivacante aici.

Leave a Reply