Carti, Copii

Copiii invata mai usor o limba straina

Nu ne trebuie argumente stiintifice pentru a sti ca cei mici au o capacitate mai mare de a invata, fata de adulti. Si totusi, s-au efectuat numeroase studii in acest sens. Numerosi psihologi si pediatrii au observat capacitatea micutilor de a asimila informatii la varste cat mai fragede.

Desi la prima vedere ni se pare ca cei mici nu retin anumite notiuni, acestea se intiparesc mult mai bine in memoria lor si, cu cat sunt mai mici, cu atat informatia va fi mai bine pastrata. Acelasi lucru se intampla si cu limbile straine. Cei mici trebuie incurajati in invatarea a cel putin a unei limbi straine.

Acest lucru le va fi de folos nu numai prin prisma informatiei pe care o vor dobandi, ci si prin faptul ca isi vor dezvolta si alte abilitati. Creierul copilului mic este ca un buret. Acesta absoarbe, cu o viteza fantastica, absolut orice informatie primita.

Pentru ca informatia sa fie usor asimilata, cel mai indicat este ca acest lucru sa fie facut in joaca, iar materialele didactice trebuie sa fie cat mai placute vizual si interactive.
De exemplu, la Libraria Delfin, poti achizitiona pentru copilul tau carti din seria Fairyland 1. Aceste carti sunt oferite de editura Express Publishing, cunoscuta in toata lumea de peste 30 de ani. Aceasta editura ofera elevilor, profesorilor si celor care doresc sa invete limba engleza, manuale, auxiliare, suporturi de curs, carti de gramatica, materiale pentru examenele finale, antologii de lecturi suplimentare etc.

Colectia mai sus amintita contine inclusiv Fairyland 1 activity book, adica o carte de activitati pentru copiii de clasa I. Cartile sunt structurate in asa fel incat sa se adapteze cerintelor pedagogice specifice varstei de 6-7 ani. Ce contine o carte Fairyland clasa 1?

De exemplu, Fairyland 1, Activity Book – Caietul elevului pentru limba engleza, Clasa I (de Virginia Evans) este un caiet ilustrat color, ce contine o serie de activitati pentru invatarea limbii engleze.

Cei mici vor avea de desenat, de completat, de descoperit, de asociat, de colorat etc. Aceste activitati sunt necesare in vederea consolidarii cunostintelor acumulate in urma studierii manualului elevului Fairyland 1.

Caietul de activitati al elevului mai include: pagini cu abtibilduri pentru a fi utilizate in cadrul activitatilor, dar si pentru acordarea unor calificative, planse de joc si fise cu imagini ale personajelor din manual ce se gasesc la sfarsitul caietului si care pot fi decupate si animate in cadrul unui teatru de papusi, al caror rol este de a-i incuraja si motiva pe cei mici in procesul de invatare a limbii engleze.

Acest caiet este unul extrem de atractiv pentru copiii de clasa I. Astfel vor invata cu placere notiunile de baza ale limbii engleze. Imaginile si alte elemente colorate si amuzante ii vor ajuta sa isi intipareasca mai bine informatia.

Acest caiet, ca si restul manualelor, sunt special concepute dupa ce s-a observat ce fel de materiale didactice sunt mai eficiente in predare limbii engleze pentru copiii cu varste de 6-7 ani.

Asadar, iti recomandam cu drag, fie ca esti parinte sau profesor, Libraria Delfin pentru a achizitiona cele mai bune carti pentru limba engleza. Vei vedea ca cei mici vor invata mult mai repede folosind manualele Fairyland.

1 Comment

  1. Valeria Chertes

    Mulțumim pentru recomandare.

Leave a Reply