Frumusete

Cum am ajuns eu sa port un costum de baie intreg?

costum de baie intreg

Pălărie de paie accesorizata cu o eșarfa colorata strânsă intr-o fundița, costum de baie intreg, palme și tălpi albe și sărate, un bronz auriu ce îmi îmbrățisează pielea, valuri ce mângâie țărmul și briza ce poarta cântecul pescărușilor.

Ei bine, dragile mele, probabil că ați ghicit! Schitez nostalgică imaginea unei zile la plajă. Să nu mai vorbim și de o băutura răcoritoare din care sorbim in timp ce privirea ni se pierde in zare. O meritata vacanța după o jumătate de an cu task-uri, deadline-uri, meeting-uri cu clientii, sedinte interminabile…înțelegeți voi 🙂

Cum începe soarele sa zâmbească, timid încep și eu (deja) sa ma gândesc la ce costum de baie voi purta vara viitoare. Ma informez cu privire la noile tendințe si apariții si ma surprind de fiecare când realizez ca alegerea mea rămâne mereu aceeași.

Va mărturisesc ca de ceva timp, mai exact 3-4 ani am început sa ma îndrăgostesc de costumele de baie dintr-o singura piesa.

Primul costum de baie întreg, achiziționat de pe http://www.formfit.ro/ a fost menit sa îmi ascundă burtica de razele soarelui, însărcinată fiind, auzisem fel și fel de teorii cu privire la expunerea la soare. Chiar si acum, după câțiva ani am rămas fidela acestui stil!

De ce costum de baie întreg de la Formfit.ro ?

Răspunsul este cât se poate de simplu: comoditate, calitate, elegantă și mereu in pas cu moda.

Mama fiind, am nevoie de un costum de baie care sa îmi permită sa ma joc cu fiul meu, sa alerg, sa ma aplec pentru a face gropi in nisip, care sa rămână mereu fix pe mine chiar si atunci când băiatul trage de el pentru ca m-a prins la baba oarba.

Însă, sa nu uitam ca in afara faptului ca suntem mame, suntem și femei, soții, logodnice, iubite. Tocmai din cauza aceasta costumul meu de baie trebuie sa îmi dea încredere, sa ma facă sa ma simt frumoasa si atrăgătoare. Umerii in spate, trage burta, zambeste larg, poza!

Costumul de baie întreg îmi permite sa fiu pregătită pentru un astfel de moment in cele mai năstrușnice poziții: ca de exemplu momentele când facem “îngeri de zăpada” in nisip.

Pe site-ul asta posibilitățile sunt multiple :

● Cu bretele subțiri
● Material elastic
● Decolteu drept in fata sau adânc in spate
● Sutien buretar sau clasic
● Fara armura
● Bretele reglabile
● Cu efect modelator datorită croiului

In culori vii, pastelat și îndrăzneț, clasic și cuminte sau in trend cu moda având buline mari, pătrățele sau dungi in stilul retro, acest costum de baie întreg a devenit pasiunea mea.

Câte un pentru fiecare tip de silueta

Deși inițial costumul de baie întreg a fost conceput pentru înotatoarele de performanța, ulterior acesta a început sa fie folosit pentru a ascunde mici imperfecțiuni ale corpului astfel încât senzația de confort sa ne urmărească pas cu pas atunci când suntem la plaja.

Mai nou, aceste costume au fost adaptate astfel încât sa nu ii putem rezista indiferent de cerințele avute, in funcție de material putem chiar părea cu câțiva centimetrii mai suple.

Costumele de baie negre cu efect modelator sunt ideale doamnelor ce vor sa ascundă acele câteva kilograme nedorite, cele in culori îndrăznețe și imprimeuri florare sunt ideale pentru siluetele suple.

Și pentru ca FORMFIT a avut grija de look-ul meu si anul acesta, îmi mai rămâne doar sa îmi aleg accesoriile corespunzoare și voi deveni din nou regina plajei si in 2019.

Indiferent de modelul ales, un costum de baie întreg te îmbracă perfect, vei avea un stil unic și un look cât se poate de modern păstrând la baza calitatea nemarginita și pasiunea pentru elegant, asa ca nu ezita sa-l incerci anul acesta!

Leave a Reply