Frumusete

Crema protectoare pentru buze

Asa cum stiti deja,uneori buzele mele ma sacaie,ba se crapa,ba ma pricopsesc cu cate un herpes de toata frumusetea…

Am gasit ceva interesant la Plafar si am zis hai sa incerc.Interesant este ca am gasit crema asta protectoare cu actiune antiherpetica si in ziua in care am cumparat-o, a fost nevoie de ea: ati ghicit ,un herpes mititel,dragutul de el 🙂

Compozitie: Extract din lemn dulce (glycyrrhiza glabra), pelin negru (artemisia vulgaris), ulei din fructe de catina alba (hyppophae rhamnoides) si vitaminele A si E.

As putea sa jur ca are gust de dulceata de trandafiri,are un miros foarte-foarte placut si o consistenta cremoasa,de aia se numeste crema protectoare 🙂

Efecte: Acidul glicirizinic din extractul de lemn dulce are actiune antiinfectioasã, bacteriostatica si antivirala, actiune potentatã de compusii terpenici din extractul de pelin negru. Vitaminele C, B1, B2, PP din uleiul de catina alba asociate cu vitaminele A si E confera cremei o puternicã actiune antioxidanta, de regenerare a mucoasei. Remediu naturist. 

Recomandari: Crema este recomandata pentru protectia buzelor fata de actiunea factorilor externi; profilaxia si tratamentul herpesului buzelor.

Mod de folosire: Crema se aplica ori de cate ori se simte o stare de disconfort a buzelor, cauzata de factori agresivi externi: frig, soare, uscaciune, pentru a inhiba aparitia herpesului.
In caz de eruptie a herpesului, crema se aplica pe buze de 5-6 ori/zi pentru stoparea infectiei, cicatrizarea si epitelizarea mucoasei afectate.

Mod de prezentare: Tub 15 g

Termen de valabilitate: 2 ani

Producator: Exhelios Timisoara

Imi place ca intr-adevar ingrijeste buzele,se absoarbe relativ repede si nu e grasa.Nu stiu ce sa zic de actiunea antiherpetica…Herpesul nu mi-a trecut in mod miraculos,dar cu siguranta mi-a atenuat durerea.La cat m-a costat(5.4 ron) eu zic ca a fost un mic chilipir care chiar e util!Iar acum, o data cu venirea vremii reci(nu va uitati la soarele de afara,ca nu e vara)  e bine sa o aveti in casa!

7 Comments

 1. Interesanta crema 🙂 n-am folosit-o niciodata,dar merita incercata 🙂
  Multumim! :-*

 2. Andreea Ceaus

  Eu am problema decat cu uscarea buzelor,dar pentru mama mea sigur va fi buna.

 3. Camelia Anca

  Nu prea merg pe la Plafar, dar crema pare sa fie foarte buna si as incerca-o.

 4. ghelbere elena

  O crema buna pentru a ne proteja buzele este intotdeauna binevenita.

Leave a Reply