Diverse

Cum alegi rochiile de gravide pentru cununia civilă în funcție de anotimp

Cununia civilă este un eveniment important în viața unei femei, așa că totul trebuie să fie pus la punct pentru această zi. Ținuta ta te va ajuta să te simți cât mai bine iar alegerea ei poate fi dificilă, mai ales dacă ești gravidă. În funcție de anotimpul în care are loc cununia civilă, poate fi mai ușor sau mai greu să îți găsești rochia perfectă care să îți mascheze burtica într-un mod frumos și feminin.

Rochii de cununie pentru gravide pentru vară

Rochițele pentru gravide pentru cununia civilă care are loc vara sunt cel mai ușor de ales, ele fiind disponibile în mai multe modele și dimensiuni. Vara este momentul când poți purta rochii de cununie pentru gravide mai scurte sau midi, realizate din materiale mai lejere, vaporoase și care permit pielii să respire mai bine.

O rochie realizată dintr-un material subțire, ideal pentru vremea călduroasă, va fi ajutorul tău în ziua ta specială. Orientează-te spre o rochie roz pal, cu pliuri în zona taliei care curg frumos în jurul burticii. Un decolteu în V completează imediat această rochie și vei vedea cât de frumoasă poți fi în ziua cununiei civile.

Rochii de gravide pentru cununia civilă pe timp de iarnă

Când vremea se strică, îți este mai greu să alegi rochie ideală pentru ziua mare. Nu știi ce rochii de gravide pentru cununia civilă ar fi potrivite ca să îți țină de cald cât de cât, în timp ce tu să poți arăta bine alături de viitorul tău soț.

Rochiile lungi pentru gravide și rochiile realizate din materiale mai groase sunt printre primele opțiuni din care să alegi. Culorile pot fi mai închise dacă dorești să te potrivești cu vremea de afară, însă acesta nu este deloc un motiv care să te facă să te depărtezi de clasicele rochii albe sau de cele în culori pale.

Alege să porți o rochie albă dintr-un material bun și grosuț, cu accente de broderii frumos cusute în zona decolteului, a spatelui sau a mânecilor. Aceste rochii sunt extrem de frumoase pentru orice femeie, fie ea viitoare mămică sau nu. Dacă burtica ta este prea mare, evită să alegi o rochie prea mulată, deoarece va fi incomodă și nu te va avantaja mult. Orientează-te tot spre ceva cu evazeu în partea inferioară, pliuri în zona taliei sau materiale care curg delicat pe burtică.

2 Comments

  1. ghelbere elena

    Ce bine ca nu voi mai avea nevoie de rochie penru gravidute pentru ca mi-ar fi greu sa aleg dintre atatea rochii frumoase.

  2. Valeria Chertes

    Sunt atat de frumoase ca nu as sti ce sa aleg.

Leave a Reply