Diverse

Cum combati saracia postdecembrista

Studiile recente realizate de oamenii de stiinta au demonstrat ca luna cea mai saraca si depresiva este ianuarie fiindca in decembrie oamenii au cele mai multe si mai mari cheltuieli. In primul rand toata galeria aceea de sfinti pe care-i sarbatorim: sfantul Andrei, sfantul Stefan, sfantul Vasile si sfantul Ion, apoi cadourile si masa de Craciun, darurile si masa de Revelion, toaletele pentru cele doua seri magice. Pentru orice problema in afara de pierderea sanatatii si a vietii exista rezolvare, daca omul este un luptator de elita si nu se lasa rapus de depresie.

Se stie ca in decembrie s-a cheltuit enorm de mult, dar nu uita de toate lucrurile de valoare care-ti prisosesc si ia aminte la ofertele serioase ale celor mai bune case de amanet!

De pilda nu trece cu vederea anuntul: „cumparam ceasuri” al celei mai serioase casa de amanet din Romania AGS!

Cand erai tanar si lipsit de griji, te-ai lasat dus de val fiindca iti placea luxul si doreai sa faci impresie. Acum cine te-a placut te-a luat si ai ramas cu ceasul scump din aur masiv. Uneori simti ca nu se potriveste sa te duci cu el la birou sau ca este prea periculos sa te prinda seara cu el la mana. In plus, daca vrei sa afli ora, te uiti pe telefonul mobil, la bordul masinii ai ceas, in parc sau centrul orasului sunt ceasuri, laptotpul si tableta indica si ele ora. Nu-ti lasa familia in lipsuri din cauza vanitatii tale, mai ales ca totul se rezolva cu maxima discretie si rapiditate uimitoare. Mai intai ceri o cotatie pentru ceasul tau. Evaluarea este gratuita si iti foloseste si daca doresti sa vinzi si daca renunti la vanzare. Pasii pe care ii ai de urmat sunt foarte simpli;

-completezi toate informatiile pentru ceasul pe care il detii
-trimiti cererea
-astepti linistit raspunsul.

In cazul in care detii un ceas din aur sau argint masiv utilizezi evaluatorul online si afli cati bani vei primi. Formularul este usor de folosit. Un ceas de 80 de grame sin aur masiv de 22 de karate valoreaza 10 880 lei.

Nu trebuie sa te supere faptul ca obiectul valoros pe care il ai nu este in stare perfecta de functionare, fiindca reprezentantii casei de amanet se vor ocupa de reparatii la preturi modice si tot il cumpara de la tine.

La fel procedezi cu un ceas din argint, chiar daca il ai de la bunicul si este un model mai vechi, vei primi suficienti bani pentru el sa-ti achiti datoriile facute de sarbatori si sa-ti platesti intretinerea si facturile.

Este bine de stiut ca reprezentantii casei de amanet amintite mai sus sunt foarte seriosi si cumpara si ceasuri de perete sau exemplare foarte vechi, chiar daca nu sunt din aur sau argint masiv.

Reprezentantii casei de Amanet AGS conduc in topul tranzactiilor deoarece:

-sunt seriosi. Toate cotatiile afisate de site sunt respectate, nu se percep comisioane plus, clientii sunt informati corect in orice moment.
-sunt operativi. Cererile se proceseaza urgent si banii se primesc rapid.
-se pastreaza confidentialitate cu privire la tranzactiile si bunurile clientilor.

Nu pica in depresie, ci actioneaza! Ia-ti ceasurile pe care le ai si vinde-le casei de amanet! Te asigur ca vei avea suficienti bani sa-ti achiti datoriile.

1 Comment

  1. ghelbere elena

    Nu am obiecte de valoare de care sa ma pot folosi atunci cand am mare nevoie de bani.

Leave a Reply