Diverse

Cum sa cumperi o motocoasa de umar pentru obtinerea eficientei si rezultatului dorit?

motocoasa de umar

Motocoasa de umar face parte din acea categorie de accesorii si echipamente care nu trebuie sa lipseasca din dotarea celor care se bucura de experienta locuirii la casa, dar si a celor care asigura servicii complete de ingrijire gradini si gazon. Indiferent care este necesitatea de utilizare, achzitionarea unei motocoase poate ridica mai multe semne de intrebare.

Care sunt criteriile esentiale in functie de care trebuie sa alegeti cea mai potrivita motocoasa de umar?

Fie ca este vorba de toaletarea gazonului sau pentru mentinerea sanatoasa a ierbii prezente pe suprafata terenurilor, este recomandabil sa tineti cont de cele mai importante criterii de selectie pentru motocoasa de umar:

Bugetul alocat

Cand este vorba despre o investitie in echipamentele de lucru frecvent sau ocazional, suma pe care sunteti dispus sa o alocati este extrem de importanta. Recomandarea noastra este ca atunci cand incepeti sa cautati prin magazinele de specialitate bugetul sa fie stabilit in prealabil, dar si care este marja care poate depasi acest buget.

Tipologia motocoaselor

Ca multe alte dispozitive pentru realizarea sarcinilor din gospodarii, ateliere etc, motocoasele pot fi pe benzina, electrice si cu acumulator. Specialistii recomanda insa investitia intr-o motocoasa de umar electrica sau cu acumulator, din motive evidente: utilizarea fara necesitatea de alimenta, responsabilitatea de a asigura necesarul de combustibil zgomot redus, fara noxe etc.

Suprafata de utilizare

In functie de suprafata pe care va fi utilizata motocoasa, specificatiile tehnice de achizitie se extind. Astfel, motocoasele pot fi echipate cu motoare in 2 sau 4 timpi: pentru suprafetele de dimensiuni mici si medii, puteti opta pentru cele in 2 timpi, iar cele in 4 timpi pot fi achizitionate pentru activitati diverse si mai ample, precum: lucrari agricole, de pregatire a solului pentru cultivare, dar si pentru intretinere gazon, spatii verzi.

Service garantie si mentenanta

Este impotant ca cel care vinde sa asigure garantie, consumabile si piese de schimb pentru produsele vandute. Nu ati vrea sa va treziti in situatia in care produsul cumparat sa se defecteze si sa nu aveti de unde sa cumparati piesa necesara, sau sa nu gasiti un profesionist care sa va ajute la repararea acestuia.

Forestore.ro are magazin fizic si service unde asigura servicii complete clientilor. Echipa noastra are toate resursele necesare pentru a va asigura buna functionare a produselor comercializate, economisind in acest fel timp, bani si energie.

Forestore.ro – catalog complet cu oferte diverse pentru motocoasa de care ai nevoie

Motocoasele alimentate cu electricitate sunt preferate de catre utilizatorii specializati in domeniu datorita unor avantaje generate pe termen lung si scurt – sunt silentioase, asigura economie de resurse si utilizare facila.

Motocoasele cu acumulator devin din ce in ce mai utilizate, mai ales in vest, unde marca Stihl face cu greu fata unei cereri foarte mari de unelte cu acumulator. O motocoasa cu acumulator este mult mai dorita prin prisma avantajelor pe care le detine: de la faptul ca manevrabilitatea este mult mai facila, avand o libertate de lucru mai mare, datorita inexistentei cablului de alimentare pana la accesibilitatea in spatii inguste si nivelul scazut de zgomot pe care il emite.

In oferta online veti regasi cateva modele fabricate de Rotakt, o companie romaneasca, al carei scop este facilitarea activitatilor intreprinse de clientii persoane fizice si juridice in domeniul agricol, forestier si alte domenii conexe.

– STIHL si Rotakt motocoase umar in 2 timpi: modele cu 0.9CP,1.1CP 1,3CP; 1,5CP, 1,8CP;

– STIHL si Rotakt motocoase umar in 4 timpi: model cu 1.2CP,1.9CP,2.3CP CP.2.7CP,3.3CP

– STIHL motocoasa electrica cu puteri de 245w,500w si 540w,

– STIHL motocoasa cu acumulator Lithium-Ion AK20,AP100, AP200,1000AR si AR2000

Motocoasa de umar – un dispozitiv extrem de util pentru sarcini zilnice diverse

Selectia inteligenta a unui dispozitiv care sa faca fata cerintelor si necesitatilor fiecarui utilizator trebuie facuta tinand cont de frecventa de utilizare, tipul activitatilor desfasurate si alte detalii care tin de singularitatea fiecarei achizitii in parte.

In timpul verii, iarba va creste semnificativ mai repede, comparativ cu zilele de primavara si toamna, astfel ca motocoasele se dovedesc a fi de un real folos pentru toaletarea si ingrijirea corespunzatoare a gazonului.

In plus, folosind uneltele multifunctionale de la Stihl, micii agricultori isi pot usura lucrarile zilnice, precum pregatirea solului, indepartarea buruienilor, toaletarea pomilor din livezi, aerarea gazonului.

Asadar, motocoasele sunt dispozitive care pot fi utilizate pentru sarcini reduse ca timp si de complexitate redusa, fiind corespunzatoare pentru taierea frecvente a gazonului, insa faciliteaza si grabesc procesele de lucru din agricultura si toaletarea obligatorie a pomilor fructiferi, viilor.

Forestore.ro va pune la dispozitie, online dar si in magazinul fizic, multe modele fiabile dintre care puteti selecta motocoasa de umar adecvata utilizarii si bugetului alocat, precum si serviciul specializat de relatii cu clientii, pentru orice informatii si intrebari suplimentare, service autorizat garantie si post garantie
–––––––––––––
Date utile:
Telefon – 0726 31 58 92 ; 0770 87 31 91 / 031 804 20 64
Adresa magazin (service) – Bld. Voluntari, Nr. 41B – Voluntari, Ilfov
Program de lucru – luni-vineri, orele 9.00 – 17.00

1 Comment

  1. Dan

    Foarte util articolul !
    Am aflat multe lucruri interesante.

Leave a Reply