Diverse

Cum ne relaxam atunci cand stam in casa

Sunt zile in care vremea nu iti permite sa mergi la plimbare, la plaja sau in alte locuri pentru a te relaxa. Sunt zile in care trebuie sa gasesti solutii potrivite pentru a te relaxa in casa. In curand vine vremea mai putin placuta, deci, ma gandesc la faptul ca aceste solutii vor fi bine-venite. Iata la ce m-am gandit eu:

 • Masaj

fotoliu-cu-masaj-inada-3s-flex

Ce poate fi mai relaxant decat masajul? Probabil te gandesti ca nu are cine sa iti faca masaj. Ei bine, te poti bucura de un masaj incredibil de benefic si de relaxant chiar si atunci cand esti singur/a acasa. Cum? Folosind un fotoliu cu masaj . Fotoliile de masaj sunt la mare cautare in ultima perioada, deoarece tot mai multe persoane vor sa se relaxeze si sa uite de stresul de zi cu zi. Atunci cand ai acasa un astfel de fotoliu, tot ce iti ramane de facut este sa te intinzi in el si sa il lasi sa-si faca treaba. Efectele sunt incredibile pentru intregul organism. Daca vrei sa vezi cateva modele de fotolii de masaj viziteaza site-ul celor de la Komoder.

 • Baie fierbinte

Daca vremea de afara nu e una prea placuta, o alta solutie potrivita pentru relaxare e o baie fierbinte. Insa, nu o baie banala, ci una pregatita dinainte. Foloseste sare de baie, lumanari parfumate si alte lucruri care te pot ajuta sa te relaxezi cu adevarat si acorda-ti cateva zeci de minute doar pentru tine. Cu siguranta te vei relaxa pe deplin.

 • Un film bun

Nu iti pot recomanda un film anume, deoarece nu stiu ce gen de filme preferi. Insa, cauta un film bun, un film pe care vrei de mult sa il vezi, baga-te in pat si vizioneaza-l in liniste, pentru a te simti relaxat/a cu adevarat. S-ar putea sa functioneze si sa uiti de rutina zilnica.

 • Dormi

Sunt o multime de persoane care se relaxeaz dormind. Poate ti se pare ciudat, dar uneori chiar avem nevoie de somn si somnul este tot ce ne trebuie pentru relaxare. Una e sa ai o zi mai monotona de week-end in care vrei sa faci lucruri care sa te relaxeze si alta e sa vii foarte obosit de la serviciu si sa vrei doar sa dormi. Dormitul este la urma urmei o modalitate prin care te poti relaxa.

Acestea sunt variantele la care m-am gandit eu. Daca mai ai si alte idei, lasa-le in rubrica de comentarii. Poate vor ajuta pe cineva.

3 Comments

 1. Un masaj poate manual sa imi permit, dar un astfel de fotoliu nu cred desi nu am vazut preturile nefiind afisate. Fericit e cel ce-l are 😀

 2. ghelbere elena

  Pe mine ma relaxeaza o baie fierbinte si urmarirea unui serial bun.

 3. Kamy camelia

  Nu sunt un fan al masajelor ,dar eu ma relaxez ascultand musica,sau uitanduma la serialele mele preferate

Leave a Reply