Copii

Cum poți alege scaunul de masă pentru bebe? Iată ce ar trebui să ai în vedere

Venirea pe lume a bebelușului reprezintă un eveniment semnificativ din viața fiecărui părinte, dat fiind faptul că atunci se schimbă totul. Știm că fiecare mămică își dorește tot ce e mai bun pentru copilul ei și, tocmai de aceea, face cumpărăturile necesare din timp pentru a asigura creșterea și dezvoltarea armonioasă a micuțului său.

Cum alegi scaunul de masă pentru bebe

Având în vedere că bebelușii au nevoie de cultivarea unor obiceiuri alimentare corespunzătoare, specialiștii recomandă folosirea unui scaun de masă. În general, acesta poate fi folosit odată ce micuțul împlinește vârsta de 5 luni, adică atunci când alimentația ar trebui diversificată.

Așadar, odată cu introducerea hranei solide – piure (de fructe, de legume), va trebui să iei în calcul și achiziționarea unui scaun de masă pentru ca bebe să stea liniștit în timp ce îl hrănești.

Iată care sunt principalele criterii pe care să le ai în vedere atunci când achiziționezi un astfel de produs:

Conferă siguranță

Folosirea unui astfel de dispozitiv pentru un bebe poate conferi un grad sporit de siguranță. Unul dintre cele mai importante atribute ale calității conferite de scaunul ales ar trebui să fie aportul în cadrul procesului de învățare a disciplinei la masă.

Are un design atractiv

Bebelușii sunt atrași de lucrurile frumoase și colorate, astfel că atunci când alegi scaunul de masă ar fi bine să acorzi o atenție maximă acestui lucru și să alegi un produs în culori vii care să aibă un design atractiv.

Poate fi multifuncțional

De asemenea, pe piața de specialitate există o serie de produse ce pot fi servi mai multor scopuri. De exemplu, ai posibilitatea de a opta pentru un scaun de masă reglabil ce poate fi transformat, ulterior, în măsuță de joacă prevăzută cu suport pentru pahar și creioane.

De altfel, măsuțele de joacă pot fi folosite până mai târziu – chiar până în jurul vârstei de 6 ani. Un alt produs care îl poate încânta pe micuțul tău este scaunul cu tăviță muzicală ce îl poate angrena în diferite activități datorită butoanelor cu lumină, sunete și melodii.

De unde poți achiziționa scaune de masă pentru bebe

Cu siguranță că folosirea unui scaun de masă îl va ajuta pe copil să-și dezvolte obiceiuri bune cu privire la servirea mesei. De asemenea, îl va ajuta pe părinte să-i organizeze lui bebe un program bine stabilit pentru a crește sănătos și voinic.

Având în vedere gama variată de produse existentă, devine destul de dificil să alegi scaunul de masă potrivit pentru bebelușul tău. Tocmai de aceea, ar trebui să acorzi o atenție sporită procesului de selecție, consultând îndeaproape ofertele prezente pe piață și orientându-te către un raport excelent între calitate și preț.

De exemplu, magazinul online Miababy® oferă părinților o mulțime de opțiuni în ceea ce privește alegerea unui scaun de masă ideal pentru bebeluși. Așadar, vizitează website-ul miababy.ro pentru a alege modelul dorit, astfel încât ora mesei să devină unul dintre cele mai frumoase momente ale zilei, atât pentru tine cât și pentru bebe!

Leave a Reply