Frumusete

Cum protejam cosmeticele de praf?

Pe toate le avem – sertare pline de machiaj care arătau fabuloase în magazin, dar care nu mai aratata atat de bine acasă. Dar este ușor să repari toate greșelile. De fapt, profesioniștii de machiaj personalizează culorile și texturile tot timpul, așa că de ce nu faceți la fel? Iată o foaie de înșelătorie super-simplă pentru a avea grijă de toate acele rujuri și lacuri de unghii care adună praf. Bucurați-vă!

Ruj prea luminos? Stratul cu o luciu de buze mai întunecat va tonifica culoarea. În mod alternativ, treceți peste el cu ruj auriu sau cu un creion de buze maroniu, pentru un efect mai dezactivat.

Nu-ți place textura? Transformarea texturii este la fel de simplă – matifiază o culoare a buzelor prin eliminarea cu o foaie de țesut cu două straturi, reaplicarea rujului și blotarea din nou pentru a absorbi excesul de ulei. Pentru a adăuga cremositate, amestecați cu vaselină sau acoperire cu un luciu de buze limpede; acoperirea cu sclipici va da un aspect înghețat sau metalic. Și dintre voi doriți să faceți o culoare mai transparentă, stratificați-o pe un luciu clar.

Dacă culoarea unghiilor este o problemă, amestecati două lacuri de unghii complementare pentru a obține un aspect personalizat. Căutați glam prin adăugarea de textură, cum ar fi o stropire de sclipici sau o pulbere colorată de culoare albă peste smalțul unghiilor, în timp ce se usucă.

Înțepenit cu farduri excesiv de strălucitoare sau umbra de ochi? Suprapune cu pulbere de față translucidă sau amestecă cu o loțiune iridescentă sau cremă de față – vei primi în schimb o strălucire moale.

Nu obțineți suficientă utilizare din acea umbră albă? Faceți-o în mai multe sarcini: pentru a face ca eyelinerul colorat Ardell să fie cu adevărat pop, utilizați o perie de linie unghiulară pentru a aplica o linie subțire de umbre albe și apoi treceti cu eyelinerul colorat (sau folosiți din nou peria unghiulară pentru a aplica o linie de umbre de culoare ).

Dacă problema dvs. este o bază prea grea sau prea întunecată, amestecați-o cu puțina crema hidratanta. Acest lucru va subtia fondul de ten, ceea ce face mai ușor de amestecat în tonul natural al pielii dvs., fără urme vizibile de rulare.

Leave a Reply