Diverse

Cum reciclarea duce la destresare si viceversa

Si-asa-mi vine cateodata/ Sa dau cu cutitu-n piatra!

Spune drept, Chinezu, de cate ori ti-a venit sa faci asta? De multe ori? Nu iti face griji, esti un om perfect…normal! Da, da, ai citit bine, desi poate nu iti vine sa crezi sau poate altii iti spun altceva. Domle, nu-i nimic gresit in a te infuria si da pe-afara cu nervii. Mai grav e sa fierbi ca o oala sub presiune… Daca nu vrei ca de la atata presiune sa zboare capacul, atunci da cu nervii! De ce vrei tu!

chinezu

Stai, nu tine cont de ultimul sfat! Mai bine cand te loveste furia si vezi rosu in fata ochilor, ia de striveste, turteste sau zdrobeste pet-uri, cutii ori doze! Dupa preferinta… Stii ca asa vei impusca doi iepuri deodata? Sa nu iei expresia ad literam, asa se zice in popor, nu avem nimic cu bietii urecheati!

Sa iti explic cum sta treaba, asa vor afla si prietenii nostri cum reciclarea duce la destresare si viceversa : cand esti stresat rau si ai sparge ceva(de cele mai multe ori va fi ceva super folositor, iar experienta iti va aduce si mai multi nervi cand vei realiza ce ai facut, crede-ma!) ia un pet si calca-l in picioare! Sau arata cat esti de barbat si zdrobeste  o doza cu manutele alea doua! Sau ia cutia de la pizza si pliaz-o! Sau fa-le pe toate trei! Scapa de nervi si economiseste spatiul in pubela! In loc sa colectam… aer, asa vom colecta mai multe deseuri! E logic, dar daca acum esti prea stresat sa iti dai seama de asta, cat strivesti un pet sub piciorul stang, da cu mana dreapta de scroll si citeste ce au zis niste oameni al naibii de destepti:

4 PET-uri pliate = 1 PET nepliat
10 doze presate = 1 doza nepresata
3-50 cutii de carton pliate = 1 cutie nepliata

Dupa ce te-ai linistit, nu uita sa le pui separat, in containerul special:

Galben – plastic si metal

Verde – sticla

Albastru – hârtie

Asa ca, draga Chinezu, dragi tovarasi si pretini, reduceti volumul deseurilor pentru a fi colectate mai usor! Pentru prima data omul  striveste, turteste si zdrobeste cu folos!

ecorom

10 Comments

 1. Andra Plop

  F tare!

 2. madalina

  Super tare!!!

 3. Mihaela Bolea

  Ce drăguţ! 🙂

 4. Bianca Roxana Anitei

  Ce tare!!! Mult, mult succes, foarte dragut articolul!

 5. Mioara Hus

  Foarte bine gandit, trebuie aplicata ideea! 🙂

 6. Da…super tare ! Ar trebui sa fim mai atenti la cum colectam.

 7. Rauta Monica

  :)) foarte tare

 8. rosia victoria

  super articolul!

 9. geanina n.

  Da,buna ideea….dar la mine in cartier tocmai firma de salubritate nu respecta munca celor care pun deseurile in containerele speciale….rastoarna toate containerele in aceeasi masina netinand cont ca sunt de diferite tipuri…

 10. Imi place campania, doar ca nu cred ca cele trei persoane din blogosfera au ce cauta in aceasta campanie, sunt alti care chiar sunt buni pentru aceasta campanie.

Leave a Reply