Diverse

Cum sa alegi husa perfecta pentru orice telefon

Buna si bine te-am gasit la episodul de tehnologizare! Ei bine, ai putea spune ca alegerea unei huse nu este o mare scofala. Ei bine da, se poate ca, fara niste cunostinte primare sa faci o alegere nu iintocmai corespunzatoare. In momentul in care alegi o husa pentru telefonul mobil nu ar trebui sa lasi loc de niciun fel de comproisuri. Ea trebuie sa fie perfecta din toate punctele de vedere, la fel cum este si alegerea insusi a dispozitivului mobil pe care l-ai achizitionat sau a altor obiecte de importanta ridicata pe care le detii.

Cum sa alegi husa perfecta pentru orice dispozitiv mobil.

Atunci cand esti in cautarea unei sau unor huse telefoane impecabile trebuie sa tii cont de mai multe aspecte precum:

  • Tipul de telefon
  • Stii si tu asta? Ei bine, de cate ori nu ai gasit modelul de husa fix pe marca telefonului tau si ai cautat huse huawei p30 pro sau huse pentru telefoane cu proprietati similare, in speranta ca ti se vor potrivi? Poate parea o prostie, dar da, trebuie sa recunosc ca uneori am facut si eu o astfel de achizitie necumpatata pentru ca nu stiam cum si unde sa caut sau efectiv nu gaseam o husa accesibila, pe placul meu, pentru modelul meu de telefon. De cele mai multe ori, bineinteles ca aceasta alegere s-a soldat cu un esec, pentru ca multe dintre astfel de huse detin anumite elemente ce nu se potrivesc. Fie marginile sunt prea drepte sau prea curbate, fie porturile speciale dedicate pentru casti/incarcare si/sau senzorul de amprenta sunt amplasate in locuri diferite. Tu sa nu faci asta niciodata! Ofera-ti mai mult timp sa gasesti husa potrivita pentru modelul tau de telefon, inclusiv huse p30 pro, pentru a evita o astfel de achizitie esuata, finante aruncate la cos, precum si o husa practic inutila.

  • Performantele si costurile
  • Cu cat telefonul este mai scump si mai performant, cu atat mai mult cred ca ar trebui sa investesti timp si chiar resurse, in cautarea unei huse corespunzatoare. O husa ieftina poate avea o protectie egala cu zero daca aceasta este realizata din materiale ieftine, de proasta calitate, ceea ce bineinteles se va reflecta in pretul de achizitie. Exista totusi si vanzatori care ofera huse la preturi foarte accesibile si care chiar sunt de o calitate foarte buna.

  • Destinatia de uz
  • Printre cele mai importante aspecte de care trebuie sa tii cont in vederea alegerii unei huse si a accesoriilor dedicate este destinatia telefonului, respectiv modul in care acesta va fi utilizat si locurile pe care le frecventezi cel mai des. Spre exemplu, daca lucrezi intr-un mediu foarte expus la impact, trebuie sa-ti achizitionezi o husa pe masura, din materiale cat mai calitative. Poti apela la huse flip pentru mediile cu praf, pentru a proteja ecranul, huse impermeabile pentru mediul acvatic sau cel care iti expune telefonul la un contact cu diferite lichide, sau chiar si huse din metal/material termoizolant, daca lucrezi la inaltime sau intr-un mediu cu temperaturi foarte ridicate. Exista si huse cu capacitate de absorbtie termica, care previn umflarea bateriei la operarea intensa, prevenind astfel degradarea telefonului.

    Tu de ce aspecte tii cont atunci cand iti alegi o noua husa de telefon?

    Leave a Reply