Diverse, Frumusete

Cum se pastreaza parfumurile

In general, pe ambalajele de la parfumuri nu exista un termen de valabilitate. Parfumurile sunt create astfel incat sa poata fi folosite pentru o perioada de timp cat mai lunga. Daca stii cum sa ai grija de un parfum, cum sa il pastrezi, atunci el va fi valabil mai mult timp. Un parfum nu mai are valabilitate in momentul in care mirosul nu mai e atat de intens si de persistent.

 

parf

 

Eu imi cumpar mereu parfumuri online de la AromeOnline si incerc sa le pastrez in cele mai bune conditii. Iata ce fac pentru acest lucru:

 • Pastrez parfumurile intr-un loc ferit de razele soarelui

Stiu ca nu e bine ca razele soarelui sa bata pe sticlele de parfum, fapt pentru care incerc sa imi pastrez mereu parfumurile in locuri intunecate. Am un sertar special pentru parfumuri.

 • Am grija la temperatura la care sunt pastrate parfumurile

Parfumurile nu trebuie pastrate la temperaturi prea ridicate sau prea scazute. Ele trebuie tinute intr-un loc in care temperatura e constanta. Sertarul meu cu parfumuri este in dormitor, deci e in regula. Evit sa pastrez parfumurile in bucatarie sau baie, deoarece temperatura din aceste incaperi variaza frecvent.

 • Pastrez parfumurile in locuri ferite de umiditate

Parfumurile nu iubesc umiditatea. Evita sa le pastrezi in incaperi cu umiditate ridicata, asa cum este baia. Indicate sunt incaperile si spatiile bine uscate.

 • Mereu tin parfumurile in sticlutele originale

Niciodata nu schimb parfumul intr-o alta sticla. E important sa procedezi si tu la fel daca vrei ca parfumul tau sa-si pastreze mirosul pentru cat mai mult timp. Parfumul este expus la aer in momentul in care este transferat intr-un alt recipient, ceea ce nu ii face bine.

 • Pastrez parfumurile in cutii

Pentru a pastra parfumurile in cele mai bune conditii, mereu am grija sa le pastrez in cutiile in care le cumpar. Arata extrem de bine sticlutele originale, insa, pastrate in cutii parfumurile sunt depozitate in conditii mai bune.

Astfel procedez eu pentru a-mi tine parfumurile in cele mai bune conditii. La fel trebuie sa procedezi si tu daca vrei sa ai parfumuri cat mai intense pe o perioada cat mai lunga.

Si, daca vrei sa cumperi parfumuri de calitate de la branduri de renume, intra pe AromeOnline.eu.

4 Comments

 1. nicolae claudia

  si eu am destul de multa grija de ele..nu am multe, dar imi sunt tare dragi

 2. ghelbere elena

  Am grija de parfumurile mele dar nu le pastrez in cutii. Stau la loc ferit de caldura si razele soarelui dar nu in cutii.

 3. stoica claudia

  Multumim de sfaturi.

 4. Lucica Lazar

  Multumim pentru sfaturi! :-*
  Si eu le pastrez in locuri ferite de soare <3

Leave a Reply