Diverse

Daca vrei o petrecere pe cinste, alege ursitoare botez si animatori

A trecut ceva timp de la botezul domnisoarei mele. Parca prea mult, desi nu-s decat vreo 6 ani si ceva… Pe cat de mult mi-as fi dorit o super petrecere, pe atat de rapid a trebuit sa schimbam planul, din motive cat se poate de obiective. Nu zic ca regret, dar parca mi-ar fi placut ca prima petrecere din viata copilului meu sa fie mai pompoasa.

Nu prea am mai fost la multe nunti in ultima vreme, insa de invitatii la botez nu am dus lipsa. Si mi-am dat seama ca petrecerile de botez nu mai sunt deloc cum erau in urma cu 6 ani. Acum chiar se distreaza lumea, nu stau toti pe mute, ca sunt si copii pe acolo.

 

Cu sau fara ursitoare la botez?

Si musai sa ai ursitoare botez, altfel nu esti in rand cu lumea. Parerile despre ursitoare la petrecerea celui mic sunt impartite. Unii spun ca „pe vremea noastra nu s-a pomenit” sa ai ursitoare la botez. Altii, dimpotriva, le considera un must have la petrecerea de botez. De impacat pe toti nu ai cum sa reusesti, asta e clar.

 

 

Cei care nu sunt incantati spun ca nu tine de traditiile noastre din mosi stramosi. Da, poate ca noi nu am avut ursitoare la petrecere, dar de unde vehementa asta? Nu aceiasi stramosi ne-au transmis noua, urmasilor, credinta in ursitoare, zanele care vin la nou-nascut si ii ureaza acestuia diverse lucruri ce ii croiesc soarta? Si atunci, de ce nu am adapta putin traditiile la vremurile moderne in care traim?

In schimb, cei carora le surade ideea de a avea ursitoare sigur s-au distrat la un asemenea botez.

 

Cum iti poti distra invitatii la botez?

Botezul inseamna bucurie. E prilej de a sarbatori o noua viata, iar noi, romanii, suntem campioni la petrecut. Sa ai ursitoare si animatori petreceri copii este o solutie care iti garanteaza distractia invitatilor. Si nu doar a celor mici, poti fi sigur de asta!

Toti cei prezenti la petrecere vor fi curiosi sa afle ce ii ureaza ursitoarele celui mic. Nu stiu daca ati avut sansa sa fiti invitati la un botez cu ursitoare, insa va garantez ca momentul e savuros, indiferent ce varsta ai. Textele sunt captivante, plus miscarile zanelor ursitoare in jurul copilasului pe care il tine in brate de obicei nasa de botez(sau uneori mama).

De obicei la petrecerile de botez sunt multi copii. Si pentru ei petrecere nu prea inseamna acelasi lucru ca pentru parintii lor. Asa ca riscul de plictiseala, pana la crize de nervi e mare. Stiti cum se rezolva problema? Cu animatori. Care de obicei vin costumati in personajele preferate ale copiilor. Ca prin minune, cand ei apar in sala, oboseala dispare de pe fetele celor mai mici dintre invitati. Sa auziti atunci tipete de bucurie! Sa vedeti ingramadeala, care sa stea mai aproape! Nu degeaba se numesc animatori, chiar se schimba intreaga atmosfera de la petrecere.

 

Unde gasesti ursitoare botez si animatori petreceri copii?

Slava Domnului, gasesti! Daca esti din Bucuresti sau imprejurimi, iti recomand Ursulla. Au ursitoare care vin cu norocul si animatori hazlii. Si nici nu te imprumuti la banca sa ii aduci la botez.

Leave a Reply