Diverse

David Trans – curse autocar Romania – Anglia

Imi place sa impartasesc din experienta mea si altora. Astazi vreau sa va povestesc cum am mers in Anglia cu autocarul celor de la David Trans.

Cand prietena mea cea mai buna m-a invitat la ea, mi-a zis sa-mi aleg in ce mod vreau sa calatoresc. Aveam de ales intre avion si autocar.

Nu am zburat niciodata cu avionul. Am avut ocazia de multe ori, insa, in cele din urma, am ales autocarul/trenul/masina personala, etc. Am o anumita frica de zbor si deocamdata nu reusesc sa mi-o depasesc.

I-am spus Anei (Ana e prietena mea care m-a invitat la ea in Anglia) ca voi veni cu o firma care efectueaza curse autocar Romania – Anglia. A incercat ea sa ma convinga sa aleg avionul, deoarece e mai rapid, insa, nu a reusit. In plus, trebuia sa vina cu masina sa ma ia de la vreo 300 km.

Am cautat mai multe firme care fac curse autocar Romania – Anglia si in cele din urma, i-am ales pe cei de la David Trans. Ei mi-au inspirat cea mai multa incredere, despre ei am auzit cele mai multe lucruri bune.

Am ales aceasta firma care face curse autocar Romania – Anglia si am pornit la drum. Totul a fost neasteptat de bine. Confort, siguranta si profesionalism. Am mai calatorit cu autocarul si in alte tari, insa, niciodata nu mi-a fost atat de bine ca de aceasta data.

Cei de la David Trans sunt cu adevarat seriosi si iti pot oferi curse autocar Romania – Anglia la cele mai inalte standarde. Tot ce ai de facut este o rezervare.

Mi-a placut mult faptul ca am fost lasata direct la destinatie. Nu a trebuit ca Ana sa vina dupa mine la sute de kilometri. M-a asteptat in statia in care a oprit autocarul si impreuna am petrecut zile minunate in frumoasa Anglie. Am vizitat o multime de orase si apoi, m-am intors fericita acasa.

Ideea de a alege curse autocar Romania – Anglia  de la David Trans a fost una foarte buna. Daca voi mai merge in Anglia, cu siguranta ii voi mai cauta.

Pana atunci, am in plan sa calatoresc in Germania. Cu cine? Tot cu ei.

2 Comments

  1. ghelbere elena

    E bine si frumos sa te deplazezi cu un autocar dar este si foarte obositor, ci cu toate acestea si un prefer autocarul.

  2. Gradinariu Madalina

    Hopaaaaa……o sa ma uit chiar acum de unde au plecari din Anglia pentru ca cineva drag mie trebuie sa vina acasa ????

Leave a Reply