Diverse

DDD – servicii profesionale

Ce inseamna, mai exact DDD? Poate marile corporatii mai au idee, deoarece ele sunt obligate prin lege sa apeleze la aceste servicii regulat, dar pentru omul ‘’de rand’’, care poate nu a auzit pana acum – DDD vine de la dezinsectie, deratizare si dezinfectie. Nici eu nu eram familiarizat cu acest termen, pana cand nu am primit propunerea sa incerc aceste servicii.

Cu toate ca ne ingrijim locuinta, aceasta, ca si mediul inconjurator, nu este complet lipsita de microbi. Dar acestia nu reprezinta o problema reala, decat daca se inmultesc semnificativ si numarul lor creste haotic. In astfel de cazuri de apeleaza la specialisti, care fac o igienizare riguroasa si prin solutiile profesionale pe care le folosesc, reusesc sa tina sub control umarul germenilor invazivi, pentru o perioada lunga de timp.

Dezinfectia, de exemplu, este un serviciu care se realizeaza la cerere, ori de cate ori este nevoie, neutralizand rapid agentii patogeni. Ce reprezinta dezinfectia? Reprezinta intrebuintarea diferitelor metode pentru decontaminare, cu scopul de a distruge formele adulte si de rezistenta a microbilor din aer, de pe obiecte, tegumente si instrumente.

Toate produsele utilizate de o companie DDD trebuie sa fie avizate de Ministerul Sanatatii, sa aiba un spectru larg de actiune asupra principalilor agenti patogeni si sa aiba actiune bactericida, virucida, fungicida si sporicida.

In astfel de servicii se pune accent pe calitatea serviciilor prestate. O companie buna se straduieste sa va ofere cel mai bun raport calitate/pret al serviciilor prestate. Asadar, luati in considerare o dezinfectie profesionala a locuintei, repet, efectuata doar de catre specialisti. Personal, am incercat (mai mult din curiozitate) aceste servicii si am apelat la compania DDD. Am fost foarte multumit de serviciile prestate de catre acesti oameni si tot de la ei am inteles cat de important este sa curatam periodic filtrele aerului conditionat (acestea acumuleaza particule de praf si alergeni, pe care ii elibereaza, fara sa stii, in atmosfera).

Preturile companiei DDD sunt si avantajoase – cauta doar preturi servicii ddd si te vei convinge singur.

Leave a Reply