Diverse

De ce am ales cabina foto la nunta mea

Ca orice mireasa si eu mi-am dorit la nunta mea ceva unic, ceva mai deosebit fata de ce am vazut la alte nunti. M-am gandit la tot felul de idei, am cautat tot felul de sugestii si in final marele eveniment din viata mea a fost un mare succes.

20161015_224854_003

 

Cel mai mult m-am bucurat de faptul ca am optat pentru servicii photobooth Cluj . A fost o idee buna sa ii caut pe cei de la cabinacuzambete.ro pentru a ma ajuta cu o cabina foto . Acestia au transformat nunta mea intr-o nunta cu totul si cu totul deosebita.

Daca te intrebi de ce am ales sa am la nunta mea o cabina foto, iata care sunt motivele:

  • Mi s-a parut o idee mai deosebita

Probabil in curand la multe nunti va fi o cabina foto. Insa, momentan sunt destul de multe putine persoane care cauta astfel de servicii, deoarece ele sunt relativ noi pe piata. Multi dintre invitati au fost surprinsi si au zis ca nu am mai vazut asa ceva la nunti.

  • Am vrut ca toata lumea sa se distreze

Multe din cunostintele mele nu sunt pasionate de dans. Mai danseaza pe la nunti, dar rar si putin. Insa, cu o cabina foto m-am asigurat de faptul ca toata lumea se va distra. Poate nu toti pot sa danseze, insa cu siguranta poze isi poate face toata lumea.

  • Am vrut ca toti invitatii sa plece acasa cu o marturie mai deosebita

Marturiile la nunta mea au fost fotografiile printate de cabina foto. Toata lumea si-a ales ceea ce i-a placut. In final, toti invitatii au fost multumiti. La fel si noi.

In final m-am bucurat de faptul ca am ales astfel de servicii si le recomand si altora.

Daca vrei sa afli mai multe informatii, intra pe site-ul cabinacuzambete.ro . Cei de la cabinacuzambete.ro sunt din Cluj, insa vin si in orase ca: Baia Mare, Satu Mare, Targu Mures, Zalau, Alba Iulia sau Oradea. Ia legatura cu ei si iti vor spune exact toate detaliile.

Tu ce idei originale ai pentru nunta ta?

1 Comment

  1. ghelbere elena

    Imi place mult aceasta idee.

Leave a Reply