Diverse

De ce am solicitat un credit rapid

De mult timp imi doream sa am curajul si sa fac un imprumut rapid , insa mereu dadeam inapoi si ma razgandeam de multe ori pe ultima suta de metri. In cele din urma, ajungeam sa ma rog de rude si prieteni sa ma imprumute cu diverse sume pentru a-mi achita cheltuielile neprevazute.

Intr-o zi insa mi-am zis ca nu mai vreau sa apelez la nimeni. Ma saturasem sa ma rog in stanga si in dreapta si apoi sa aud tot felul de vorbe care ma deranjau intr-o oarecare masura. Am zis ca ce o fi, o fi si am solicitat un credit doar cu buletinul  de la o institutie financiara nebancara.

Am facut toate operatiunile cu mari emotii si am asteptat linistita banii. Banii mi-au fost virati rapid si i-am folosit pentru a-mi cumpara o noua centrala termica, deoarece cea veche se stricase si nu aveam toti banii pentru una noua. Dupa ce mi-am achitat creditul primul meu sentiment a fost regretul. Am regretat faptul ca nu am apelat mai devreme la o astfel de solutie. Mi-am dat seama atunci de faptul ca astfel de credite sunt foarte avantajoase.

Un prim mare avantaj e faptul ca nu stie nimeni ce probleme financiare ai. Cand imprumutam de la rude si prieteni trebuia sa povestesc in amanunt ce vreau sa fac cu banii si sa dau tot felul de detalii pe care de multe ori voiam sa le tin doar pentru mine. Apeland la o institutie financiara nebancare am scapat de explicatii. Solicit creditul si il primesc.

Un alt mare avantaj e faptul ca banii sunt livrati foarte rapid. Am fost foarte surprinsa de acest aspect. Nu trebuie sa stai zile intregi cu stres ca se aproba sau nu. Totul se intampla mai rapid decat te poti gandi.

Ceea ce imi place mie la creditele rapide e si faptul ca procedura de acordare a creditului este foarte simpla. Completezi cererea (offline sau online), obtii aprobarea, semnezi contractul si primesti banii (offline). Toate detaliile le gasesti pe credius.ro.

Pentru a beneficia de un credit rapid ai nevoie in mod obligatoriu de actul de identitate si de cererea de credit. Optional ti se poate cere si adeverinta de venit, daca esti salariat/a sau ultimul talon de pensie, daca esti pensionar/a.

Singura conditie pe care trebuie sa o indeplinesti este sa ai peste 18 ani.

Eu am solicitat un credit pentru a-mi cumpara o centrala termica. Tu pentru ce ai avea nevoie?

Leave a Reply