Frumusete

De ce sa alegi un decantor de ceara in favoarea unui incalzitor

Din ce in ce mai multe femei apeleaza la saloane de infrumusetare pentru a scapa de parul nedorit. La salon, acest proces este mult mai rapid decat acasa deoarce se folosesc echipamente profesionale ca incalzitoarele sau decantoarele de ceara. In plus, este mult mai comod pentru ca igienizarea si curatarea ustensilelor folosite cade in grija cosmeticienelor.

Prin urmare, daca alegi sa adaugi epilarea pe lista de servicii a salonului tau, cu siguranta nu vei duce lipsa de cliente. Tot ce trebuie sa faci e sa te echipezi cu un aparat pentru incalzirea cerii. Un decantor de ceara este mult mai bun decat un incalzitor, motiv pentru care este preferat de majoritatea saloanelor, deoarece are cateva avantaje in plus in ceea ce priveste utilitatea si modul de utilizare.

Pentru a intelege mai bine care sunt aceste avantaje, sa incepem cu faptul ca un incalzitor de ceara functioneaza pe un principiu simplu: acesta incalzeste ceara pana in punctul in care ea devine lichida, si o mentine la acea temperatura pe tot parcursul utilizarii.

Incalzitoarele de ceara au de regula dimensiuni mici, deci sunt potrivite pentru a fi folosite acasa sau in saloanele cu putine cliente. Chiar daca la inceput cererea pentru serviciile de epilare va fi probabil mai mica, este bine sa fii pregatita pentru momentul in care aceasta va creste si sa te echipezi din start cu un aparat de o capacitate mai mare cum sunt decantoarele de ceara. Altfel, vei ajunge in punctul in care micul tau incalzitor nu va mai face fata volumului mare de cliente si vei fi nevoita sa il vinzi sau sa gasesti un loc sa il depozitezi.

Prin urmare, tocmai am stabilit care este primul avantaj al decantoarelor de ceara: au o capacitate mai mare decat incalzitoarele, care poate ajunge pana la 10 l. Asta inseamna ca vei putea oricand sa lucrezi cu mai multe cliente, fara a fi nevoita sa faci investitii suplimentare in momentul in care numarul acestora va creste.

Avantajul care face un decantor de ceara un aparat profesional este faptul ca acesta nu doar incalzeste ceara si o mentine la o temperatura constanta pe toata perioada sedintei, dar o si filtreaza, separand parul de ceara pentru ca aceasta sa poata fi refolosita. In acest fel, munca ta este usurata considerabil.

In plus, decantoarele de ceara sunt realizate din inox, asigurand mentinerea standardelor de igiena.

Echipeaza-ti acum salonul cu un decantor de ceara profesional!

8 Comments

 1. ghelbere elena

  Daca toate femeile ar ajunge la un salon pentru indepartarea parului inestetic atunci ar trebuie ca numarul saloanelor sa-l depaseasca pe cel al farmaciilor.

 2. Caplan Daniela

  Intetesant articolul!!!

 3. Da,interesant si bine de stiut!Cu siguranta un decantor de ceara este mult mai bun decat un incalzitor!

 4. Sandu Madalina

  Pentru mine epilarea cu ceara este un chin, am pielea foarte sensibilă, iar la salonul unde merg folosesc decantator ceea ce ma face sa cred ca dispun de servicii utile.

 5. Dani Dragomir

  Multumim pt sfaturi,

 6. Valeria Chertes

  E nu merg la salon pentru asa ceva ma rezolv acasa.

 7. Gradinariu Madalina

  Eu prefer epilarea acasa insa informatiile sunt utile!

Leave a Reply