Diverse

De ce sa alegi un restaurant rooftop in locul unuia obisnuit

Ori de cate ori tu sau prietenii tai aveti in plan de a iesi sa beti sau sa mancati ceva la un restaurant este posibil ca un aspect putin diferit de intrebarile obisnuite de genul ce buget am, cu cine voi iesi sau ce voi alege din meniu sa fie neclar: ce vei alege – un restaurant obisnuit sau un restaurant rooftop?

Unora nu le vine sa creada ca exista persoane care se pot bucura de bautura sau de mancarea preferata sub cerul albastru. Pentru multi, aceasta este o optiune mult mai buna sa te distrezi noaptea, mai ales ca te poti bucura de o atmosfera naturala, nu de artificialul dintr-o incapere inchisa in care uneori simti ca nu mai poti respira. Da, pentru unii restaurantele clasice pot fi sufocante odata ce au descoperit restaurantele rooftop de care se pot bucura ori de cate ori au ocazia. Iata si de ce:

Restaurantele rooftop, acel tip de restaurant amplasat pe acoperisul unei cladiri, sunt cele care iti ofera mai mult decat iti poti imagina la o simpla masa luata cu prietenii. Ai senzatia ca, fiind intr-un astfel de restaurant, ai parte de liniste, de pace, dar mai ales de o priveliste minunata pe care nu ai sansa sa o vezi oriunde. Tine in mana un pahar cu vinul preferat, ia o gura de aer proaspat si bucura-te de frumusetea naturii – este o experienta aproape scenica, de poveste. In acest timp, intr-un restaurant obisnuit te-ai putea bucura doar de mancarea sau de bautura pe care le-ai comandat, eventual de clipele pe care le petreci impreuna cu prietenii. Nimic inedit in aceasta experienta.

Restaurantele rooftop au si avantajul de a oferi imagini inedite, privelisti magice de la inaltime. Acestea creeaza cu siguranta sentimente mai placute decat cele oferite de restaurantele obisnuite. Fa o poza deasupra orasului, incarc-o pe Facebook si analizeaza senzatia pe care o ai: inedita, nu? In plus, pare a fi inca o caracteristica adaugata la functia retelei de socializare. Intr-un bar obisnuit nu ai atata spatiu liber si poti simti astfel atmosfera destul de incarcata. Mai ales daca esti in cautarea unor momente de liniste profunda in care vrei sa te conectezi cu natura, restaurantele rooftop sunt cele pe care trebuie sa le alegi. Va fi alegerea perfecta.

In afara de mancarea delicioasa si de compania minunata, locatia si ambianta sunt cele care creeaza de fapt atmosfera si te fac sa vrei sa stai acolo mai mult timp. Cand aerul proaspat iti atinge fata si vezi cerul albastru peste tine, te simti literalmente binecuvantat si atins de natura insasi, lucru care nu se intampla in restaurantele obisnuite.

Mai mult, unul dintre cele mai mari motive pentru care restaurantele de pe acoperis sau de la terasa merita abordate este faptul ca acestea dispun de lumini extravagante, de sunete crocante, de mirosuri inedite si, in general, exprima frumusetea orasului. Bea, mananca, petrece timp frumos si fii fericit, pentru ca totul este pur si simplu uimitor.

Asadar, rezultatul este foarte simplu, din toate unghiurile din care ai privi lucrurile: restaurantele roof top castiga detasat in fata celor obisnuite. Odata ce vei ajunge acolo, vei experimenta de fapt frumusetea maiestuoasa si experienta cu totul diferita de a te bucura de o seara pe cinste.

Leave a Reply