Casa&gradina, Sanatate, Utile

De ce sa alegi un sistem de purificare a apei prin osmoza inversa pentru casa ta

purificare

Daca esti in cautarea unei solutii pentru purificarea si imbunatatirea calitatii apei, cu siguranta ca ai auzit despre filtre de apa, cani filtrante, dar si despre sistemele de purificare a apei prin osmoza inversa.

Stiai ca, acesta tehnologie de purificare a apei se numara printre cele mai bune sisteme de filtrare a apei la ora actuala?

Ce o face atat de speciala si de ce ar trebui sa ai si tu un astfel de sistem in locuinta ta?

In cadrul acestui articol discutam despre cum functioneaza osmoza inversa, ce tipuri de contaminanti elimina si care sunt aspectele de care trebuie sa tii cont inainte de a cumpara un astfel de sistem.

Cum functioneaza osmoza inversa?

Un avantaj important pe care il ofera sistemul de filtrare prin osmoza inversa este acela ca functioneaza la nivel molecular.

Acest lucru inseamna ca sistemul include o membrana de filtrare extrem de fina care ii permite doar apei sa treaca, retinand in urma diferite tipuri de contaminantii, bacterii si virusii.

Cu alte cuvinte, sistemul se asigura ca singurul lucru care va ajunge in paharul tau este o apa curata, gustoasa si racoritoare.

Bineinteles, ca mai toate sistemele de pe piata, indiferent de aplicabilitatea lor, nu asigura rezultate de 100%. Chiar si asa, acest sistem nu este foarte departe de perfectiune.

Studiile au demonstrat ca sistemul OI are o eficacitate de 98% in purificarea apei. Nu-i rau deloc, asa-i?

Suna bine. Dar ce elimina mai exact sistemul de filtrare prin osmoza inversa?

Sistemele prin osmoza inversa sunt concepute pentru a elimina cantitati semnificative de nitrati, insecticide, pesticide si alte componente daunatoare cu o grosime de pana la 0,0001 microni.

In aceasta categorie intra si clorul – cunoscut pentru modul in care modifica gustul, aspectul si calitatea apei.

Dar cum sta treaba cu bacteriile si virusii?

Si din acest punct de vedere poti sta linistit. Aceasta tehnologie si-a dovedit eficacitatea si in eliminarea celor mai des intalnite forme de bacterii sau virusi.
purificare

Retine!

Pentru a beneficia de un proces eficient, asigura-te ca schimbi filtru cu regularitate.

Lucruri de care sa tii cont daca alegi acest tip de purificare a apei

Procesul de filtrare a apei prin osmoza inversa este un complex. Practic, apa este fortata sa treaca printr-un filtru cu multiple straturi intr-un singur pas. Iar acest lucru necesita timp.

Drept urmare, indiferent de scopul pentru care doresti sa folosesti acest sistem (rezidential sau industrial), trebuie sa ai in vedere cantitatea de apa de care ai nevoie zilnic, pentru a vedea in ce masura ti se potriveste sistemul.

Mai mult decat atat, incepe prin a realiza un test al apei pentru a vedea care sunt tipurile de contaminti cu care te confrunti. Aceasta pentru a stabili daca sistemul ti se potriveste.

In cadrul magazinului Aqualine gasesti solutii complete pentru tratarea apei prin osmoza inversa, sterilizare UV sau sisteme de deferizare, pentru ca tu sa scapi de problema apei contaminate rapid si in deplina siguranta.

Pe aceeasi tema: Mituri si realitati despre apa filtrata

Leave a Reply