Diverse

De sfarsit de an…

Stiu ca asa spunem in fiecare an, ca cel de la care ne pregatim sa ne luam ramas bun a fost plin, ca a trecut prea repede. Dar eu o spun ca asa este si sunt foarte constienta ca un an mai plin nu am avut nicicand.

bye bye 2014

Am realizat multe anul acesta. La scara mea, bineinteles. Pentru unii poate a realiza ceva se rezuma la datele contului bancar. Pentru mine altele sunt criteriile. Si dupa aceste criterii pot spune ca am realizat cam tot ce mi-am propus la sfarsit de 2013 si inca ceva peste.

Insa cea mai mare realizare a mea in anul acesta este aceea ca am reusit sa fac cumva pace cu mine. Sa ma cunosc cu adevarat, sa stiu ce pot, ce vreau. Am ajuns la acel echilibru intre asteptari si realizari, fara a insemna nici pe departe ca m-am multumit cu putin. Ba, dimpotriva, m-am autodepasit si am invatat lucruri pe care nu as fi zis niciodata ca le pot invata.

Pentru 2014 am cateva planuri, dar le pastrez pentru mine. Prefer sa vi le impartasesc pe masura ce reusesc sa le pun in practica. Voi imparti bucuriile cu voi, ca si pana acum. Iar daca mai am cate o rabufnire, dezamagire, sper sa ma intelegeti. Sunt un om perfect normal, cu bune si rele.

2015 se anunta a fi anul unor noi inceputuri, pe mai multe planuri si sincer abia le astept! Astept noi provocari pe care sa le depasesc cu bine, aceea e cea mai mare satisfactie.

Tot ce chiar pot spune cu toata inima este ca imi doresc mai multa sanatate. Aici chiar e loc de mai bine, ultimii ani m-au pus la grele incercari. A fost greu si pentru mine si pentru cei dragi.

Va doresc sa aveti un an nou cu sanatate, sa acceptati fara frica provocari noi, sa faceti totul cu draga inima, sa iubiti, sa va lasati iubiti, sa iertati, sa fiti mai impacati cu voi insiva!

Sa ne gasim tot aici, cu bine, si in 2015!

14 Comments

 1. Sora Catalina

  Un an nou plin de sanatate, bucurii si oameni dragi 🙂

 2. Si eu iti doresc la fel Ana, sa fi sanatoasa pentru ca atunci vei realiza tot ce ti-ai propus. Eu imi doresc sa am un an la fel de bun ca 2014 pentru ca simt ca anul asta chiar a dat roade pentru mine.
  Te pup si abia astept sa ne revedem la anul aici cu bine si cu zambet!

  • Comment by post author

   Ana Naghi

   Multumesc! Si eu zic ca 2014 a fost nu doar plin, ci si bun, in ciuda probelemelor de sanatate. Am castigat pe mai multe fronturi si asta ma face sa trag linie si sa spun ca 2014 a fost un an bun 🙂

 3. Multumim de urari,draga Ana! :-*
  Sarbatori minunate alaturi de cei dragi si multa sanatate! :-* <3

 4. iulia

  Un an nou plin de sanatate, bucurii

 5. Rotaru Gabriela Tatiana

  Un an nou plin de sanatate,bucurii ,impliniri si tot binele alaturi de familie iti doresc draga Ana!

 6. Mioara Hus

  Un an destul de linistit si bun am avut si noi. 2015 ne asteapta cu o serie de provocari, sper sa avem sanatate si putere sa trecem cu bine peste toate! Draga mea, sa aveti un an cu spor, multa sanatate, putere, realizari si impliniri cat de multe, satisfactii si bucurii, bunaintelegere, armonie, iubire si momente frumoase alaturi de cei dragi! Va imbratisam cu drag si dor! 🙂

Leave a Reply