Copii

Descopera 2 dintre jucariile LEGO si petrece timp cu copilul tau!

LEGO

Fiica mea a castigat mult la capitolul rabdare in ultima vreme. Daca in urma cu un an nu ar fi avut rabdare sa construiasca un joc LEGO sau un puzzle, acum lucrurile stau cu totul altfel.

Recent, in vistieria noastra de jocuri au intrat doua noi piese:

 • LEGO Friends Heartlake City Bio Cafe
 • LEGO DOTS Bratari Prajiturele simpatice
 • Bineinteles ca, de indata ce au sosit, ne-am pus „pe treaba” si am petrecut timp de calitate impreuna cu fetita mea. In echipa, lucrurile merg struna!

  LEGO Friends Heartlake City Bio Cafe

  Prima jucarie asamblata a fost cafeneaua organica din gama LEGO Friends. Ema si-a dorit-o mult, mai ales pentru ca o atrageau figurinele.
  LEGO

  Ne-a incantat faptul ca piesele vin ambalate in 4 pungi, corespunzatoare fiecarui pas major. Acest lucru ne-a usurat considerabil munca, deoarece caramizile nu s-au amestecat si am evitat haosul. Pe masura ce construiam mai desfaceam cate o punga si tot asa, pana la final.

  Pe langa caramizile viu colorate setul contine si trei figurine, asa ca totul prinde viata si chiar ai impresia unei scene adevarate.

  Rezultatul final a incantat-o pe mica mea domnisoara, dupa cum se poate observa:

  LEGO

  LEGO DOTS Bratari Prajiturele simpatice


  LEGO
  A doua zi a venit randul bratarelelor simpatice sa fie in centrul atentiei. Nici nu va dati seama cat de repede se asambleaza! Si ai mai multe variante de asamblare/ combinare a pieselor roz si galben.

  La final au iesit doua bratari intr-adevar simpatice, cate una pentru fiecare dintre fete! ­čÖé
  LEGO
  Copiilor vostri le plac caramizile LEGO? Voi ce seturi aveti sau va doriti din cele doua game: LEGO Friends, respectiv LEGO DOTS?

  Leave a Reply