Concursuri, Copii, Evenimente

Deseneaza o lume de vis! – Concurs de desen organizat de Teatrul Ion Creangă

DESENEAZĂ O LUME DE VIS!

Concurs de desen organizat de Teatrul Ion Creangă

pentru copii cu vârsta cuprinsă între 3 şi 12 ani

 

1 – 25 februarie 2014

 

Desenează o lume de vis! – aceasta este tema celui mai nou concurs de desen organizat de Teatrul Ion Creangă, în perioada 1 – 25 februarie a.c.

 

afis_concurs_desene_februarie_2014

 

Copiii cu vârsta între 3 și 12 ani sunt invitați să participe cu poveşti despre o lume de vis, ilustrate prin desen, drept întâmpinare pentru reluarea reprezentației „Dulapul cu vise” în repertoriul Teatrului Ion Creangă începând din luna martie. Spectacolul prezintă, cu ajutorul actriței Nicoleta Rusu, frumuseţea obiectelor vestimentare magice și dorința celor mici de a păși într-o lume imaginară.

Desenele, creații unice și individuale, se vor trimite la sediul administrativ al Teatrului Ion Creangă (B-dul. Gheorghe Magheru, nr. 27, et. 1) în atenţia Departamentului PR & Management Educaţional. Sunt necesare și următoarele informaţii: nume, prenume, vârsta copilului participant la concurs, numele părintelui sau al cadrului didactic care expediază lucrarea, date de contact (e-mail şi număr de telefon).

Cele mai frumoase desene vor fi expuse într-un spațiu special amenajat, la Biblioteca Națională a României, în data de 3 Martie, iar câștigătorii vor fi răsplătiţi de către organizatori cu premii speciale. Pentru mai multe informaţii persoana de contact este Valentina Roman, e-mail pr@teatrulioncreanga.ro, nr. tel. 021.317.11.69 (interior 15) 

 

Desenează o lume de vis și poți fi premiat de Teatrul Ion Creangă!

6 Comments

  1. o initiativa frumoasa 🙂 pentru mici iubitori de povesti

  2. Savu Cristiana

    Foarte interesant!!!

  3. Cristina

    Multumim de informatie! Chiar daca suntem din provincie, vom participa cu drag!

  4. Geanina Nastasiu

    Mi-ar fi placut ca fiul meu sa-mi mosteneasca talentul la desen si sa participam 🙂 poate cea mica o sa fie mai atrasa de pictura,deja da semne 🙂 Este de apreciat initiativa teatrului de a readuce povestile in centrul atentiei copiilor intr-o lume a desenelor animate stimuland imaginatia si talentul copiilor.

Leave a Reply