Diverse

Despre aparate geometrie roti

Daca eram intrebata in urma cu cateva luni ce este un aparat geometrie roti si la ce foloseste el probabil raspundeam la aceasta intrebare cu o alta intrebare, deoarece imi era total necunoscut.

 

Stiam ce este geometria, facusem in liceu destul de multe ore de geometrie insa niciodata recunosc ca nu mi-a placut aceasta materie.

Asa ca din cunostintele mele incercam sa mi dau seama ca este un aparat de masura, sau un aparat care face ceva si anume un aparat care ajuta o masina in general, asa as fi gandit logic.

Insa acum pot fi mandra de cunostintele dobandite si anume ca am aflat ce este un aparat geometrie roti 3D si la ce foloseste el.

Cand mi-am achizitionat masina, am fost impreuna cu fratele meu sa ii reglez unghiul de fuga, prin aceasta lucrare se realizeaza directia masinii si a rotilor astfel incat masina sa functioneze la parametii ei optimi.

Aici am vazut pentru prima data un aparat geometrie roti si de care am fost placut surprinsa.

Masina a fost parcata pe niste suporti, asa ii pot descrie in momentul aceasta, pe un stand geometrie directie roti care are un soft si unde i s-a verificat directia.

Un stand geometrie directie roti 3D  este un accesoriu deosebit de important in cadrul unui service auto, deoarece cu ajutorul acestuia se poate verifica directia unei masini si se poate regla .

Am fost impresionta de acest stand geometrie roti, am vazut cum pe un calculator se afisau erorile si cum trebuia reglata directia si unghiul de fuga al unei masini.

Intotdeauna m-au impresionat lucrurile tehnice legate de masini, poate si din cauza faptului ca am crescut langa fratele meu care iubeste si este pasionat in totalitate de masini.

Experienta legata de aceste aparate geometrie roti a fost una frumoasa care m-a ajutat sa imi mai adaug si alte cunostinte legate de masini.

1 Comment

  1. ghelbere elena

    Prefer sa merg la service. Nu are rost sa-mi cumpar un asemenea utilaj.

Leave a Reply