Diverse

Diamante pentru persoana iubita

De cele mai multe ori intr-o relatie, atunci cand vine momentul pentru a oferi inelul de logodna cei mai multi barbati intra in panica. Lucru care nu este tocmai placut. De aceea, mai jos veti gasi cateva motive pentru a alege un inel de logodna potrivit astfel incat sa nu mai intrati in panica atunci cand trebuie sa faceti decizii importante. Inelul de logodna pentru femei trebuie sa fie unul neconventional si cu diamante sau pietre. 

inel diamante

Mai exact, daca sunteti in cautarea unui astfel de inel de logodna, puteti sa gasiti mai multe informatii decat ofer in acest articol pe site-ul celor de la Royal Diamante. Dupa ce criteriu trebuie sa va orientati? Este foarte simplu: in cazul in care partenera dumneavoastra v-a spus ca diamantele solitaire nu ii sunt pe plac si un model tip cluster poate fi exagerat pentru ea, atunci nu mai sta pe ganduri caci solutiile sunt inelele de logodna cu 5 pietre . In plus, este foarte interesant cum aceste inele erau nu foarte demult purtate drept inele aniversare, iar odata cu trecerea timpului acestea au atras atentia mai mult ca inele de logodna. 

Unii sunt de parere ca o greutate mai mare de carate este mult mai usor de purtat in viata de zi cu zi atunci cand este inelul este realizat din mai multe pietre, asa cum este cazul acestuia, decat o piata mare. Iar daca nu sunteti sigur ce inel i-ar placea partenerei dumneavoastra, cu siguranta nu trebuie sa riscati sa alegeti ceva si sa nu-i placa. 

Nu stricati surpriza si apelati cu incredere la prietenii, prietenele ei, ba chiar si la familia ei pentru sfaturi si recomandari. O a doua solutie poate fi si verificarea colectiei de bijuterii pe care o are ea,  pentru a observa stilul care ii place, culoarea, dar si forma preferata. Odata ce ati observat aceste lucruri, puteti apela la Royal Diamante pentru ca inelele de logodna cu mai multe diamante – 5 la numar cuprinde acele diamante cu taieturi in stil Rotund Brilliant, Princess, Smarald si Baghetă. 

Pentru mai multe detalii, apelati cu incredere si la pagina de Facebook Royal Diamante .

3 Comments

  1. Ana Ardeleanu

    Mie imi place primul inel si anume cel Cocktail. Este mai finut si pare potrivit pentru orice ocazie. Pacat ca nu are cine sa mi-l cumpere…:)

  2. ghelbere elena

    Cand m-am logodit mi-a luat un inelus simplu pe care il pot si acum dupa atatia ani cu mare drag si pe care nu-l dau de pe deget jos niciodata.

  3. Nicolae Claudia

    Eu nu sunt adepta inelelor scumpe cu 10 pietre pe ele. Atata timp cat e dat cu dragoste..poate fi mic si ieftin 😉

Leave a Reply