Diverse

Diferenta dintre materialele din care sunt confectionate curelele Apple Watch

Ceasurile inteligente vin la pachet cu o multime de accesorii. Printre cele mai versatile si mai vizibile accesorii ale unui ceas Apple Watch sunt curelele care le insotesc. In afara de curele se mai pot achizitiona si alte acesorii, precum folie de protectie, husa sau suport pentru incarcator care protejeaza si completeaza ceasul. Curelele sunt insa acele accesorii care pot fi schimbate oricand simti nevoia si pot fi de mai multe feluri. Tocmai de aceea am ales ca in articolul de azi sa vorbim despre diferenta dintre materialele din care acestea sunt confectionate si despre cum sa alegi o curea Apple Watch potrivita pentru tine.

1. Curea Apple Watch din material textil

Materialul textil din care sunt confectionate aceste curele este nylonul. Acesta este de cele mai multe ori placut la atingere si prietenos cu pielea. In acest fel cureaua este una foarte confortabila si poate fi purtata intreaga zi fara nici o problema.

Sistemul de inchidere al acestor curele se face pe baza de arici. Cureaua din material textil este de asemenea foarte usor ajustabila atat pentru incheieturi subtiri, cat si pentru incheieturi mai groase. Aceste curele sunt disponibile intr-o gama variata de culori, din care ai posibilitatea sa le alegi pe cele potrivite pentru tine. Fiind foarte usor de schimbat, ai posibilitatea sa porti mereu o alta curea, una care sa se potriveasca cu tinuta din ziua respectiva.

2. Curea Apple Watch din silicon

Materialul din care sunt confectionate curelele din silicon este unul de cea mai inalta calitate. Curelele din silicon sunt foarte maleabile, placute la atingere si confortabile. Avand aceste caracteristici, curelele din silicon pot fi purtate fara nici cel mai mic disconfort intreaga zi.

Sistemul de prindere al curelelor din silicon se face cu ajutorul unei capse. Aceasta poate fi ajustata pentru toate tipurile de incheieturi, indiferent de cat de subtire sau groasa este aceasta. De asemenea, si cureaua din silicon poate fi achizitionata intr-o gama variata de culori, fiind usor de asortat oricarei tinute.

3. Curea Apple Watch metalica

Cureaua Apple Watch metalica este una dintre cele mai elegante curele. Curelele metalice sunt construite din zale mici, care se muleaza perfect pe orice incheietura. Arhitectura acestora promite o rezistenta indelungata a curelei si o greutate redusa a produsului. De asemenea aceasta curea este una foarte comoda si poate fi purtata in orice situatie.

Sistemul de inchidere al acestei curele este pe baza de magneti care se gasesc pe toata lungimea curelei. Cu ajutorul acestora cureaua poate fi ajustata pentru orice fel de incheietura, de la cele mai subtiri, pana la cele mai groase.

4. Curea Apple Watch din piele

Curelele din piele fac parte de asemena din categoria curelelor elegante. Prinderea acestor curele se realizeaza fie prin intermediul unor cheite, fie cu ajutorul magnetilor. Si aceste curele ofera un confort sporit si pot fi purtate fara probleme intreaga zi.

Alege o curea Apple Watch potrivita stilului tau si achizitoneaza si alte curele complementare. Alege curele in mai multe culori si ai grija ca acestea sa iti completeze tinuta.

Leave a Reply