Frumusete

Din pasiune pentru parfumuri…

 

la-vie-est-belle

Nu de putine ori, in discutiile cu voi, prietenele mele dragi, am spus ca am doua mari pasiuni: parfumurile si ciocolata. Niciodata nu voi spune ca am prea multe parfumuri sau ca nu as mai manca putina ciocolata de buna calitate…

Uneori ai mei imi spun ca am prea multe parfumuri si ca nu ar fi rau sa mai daruiesc din ele. Insa eu nu ma pot desparti de niciunul dintre ele. Numarul e ceva relativ, realitatea spune altceva: fiecare parfum are o poveste. Cumva, fiecare si-a castigat un loc special, fie pentru ca il asociez cu o anumita stare, fie cu o anumita persoana care mi-a daruit parfumul respectiv.

Suntem bombardati de multe reclame frumoase si cu mult sclipici. Insa niciodata nu am ales un parfum in urma unei reclame. Poate ca reclama mi-a zgandarit interesul, insa intotdeauna am cautat informatii despre acel parfum si ocazia de a-l testa eu insami. Stiti foarte bine ca mirosul difera putin in fiecare de pH-ul fiecaruia.

Atunci cand beculetul curiozitatii se aprinde si un parfum ma intereseaza caut repede detalii despre el pe Info Parfum. De ce aici si nu in alta parte? Pentru ca, dincolo de a fi o pagina de reviewuri de parfumuri, este una in care pot citi parerile celor care au folosit parfumul respectiv. Si cand spun review spun o parere foarte obiectiva, bine documentata si argumentata. Un mare avantaj mi se pare rubrica „Pro si Contra” si mi-a placut sa descopar pareri sincere, adica exact ceea ce ma intereseaza sa gasesc inainte de a cumpara un parfum. Nota finala a unui parfum este o medie intre ratingul editorului si cel al cititorului care vine sa isi exprime parerea.

Se spune ca cea mai buna reclama este un client multumit si sunt de acord cu zicala aceasta. Ce parere mai corecta sa iti faci despre caracteristicile unui parfum decat citind parerile celor care l-au folosit?! Si iarasi am avut parte de o surpriza placuta: reviewurile cititorilor nu sunt pareri seci, exprimate intr-o fraza, ci o descriere amanuntita a ceea ce inseamna parfumurile, de la caracteristici la impresia generala si chiar pana la starile pe care le creeaza.

Pentru ca de aceea alegem sa purtam un parfum sau altul: fie ca sa exprimam o anumita stare, fie exact ca sa ne inducem o anumita stare. Ceea ce face un ruj rosu intr-o zi mohorata sau in care suntem complesite poate face un parfum ales corect. De multe ori mi s-a intamplat sa am multe de facut sau sa fiu trista si sa aleg sa port un parfum care sa imi schimbe complet starea. Iar acele miresme preferate ajung dincolo de nas, pana in creier si elibereaza hormoni ce ma fac sa ma simt nu stiu daca neaparat fericita, dar cu siguranta mult mai bine.

Rasfoind paginile cu articole dedicate parfumurilor pentru femei am ajuns la concluzia ca in aceste momente ale vietii mele esenta care mi se potriveste perfect este apa de parfum La Vie Est Belle de la Lancome. Este parfumul femeii care stie ce vrea si- mai ales- stie ce trebuie sa faca pentru a fi fericita. Iar eu stiu exact ce imi doresc si anul acesta a fost si continua sa fie anul marilor schimbari, al deciziilor pentru viitor. De aceea indraznesc sa spun ca imi doresc apa de parfum La Vie Est Belle pentru ca da, dragilor, viata este frumoasa!

1 Comment

  1. ghelbere elena

    Viata e frumoasa. Cum sa nu fie frumoasa daca si un parfum ne spune acest lucru?

Leave a Reply