Diverse

Distreaza-ti invitatii cu o cabina foto

cabina foto

 

Cabina foto ALTO Photo Booth inseamna distractie la orice petrecere, la orice eveniment. Cu siguranta ai vazut in filme acele momente cand cei mai buni prieteni, sau el si ea, isi fac poze intr-o cabina foto. Este un concept interesant la care am visat cam toti dintre noi, si probabil ne-am dori sa experimentam si noi acest lucru, mai ales la un eveniment special din viata noastra. Cu siguranta nu te-ai intrebat daca ai putea aduce o cabina foto la evenimentele importante din viata ta, insa trebuie sa stii ca este ingredientul secret care binedispune pe toata lumea.

Fiind adus din America, conceptul de photo booth a ajuns cam tarziu la noi, dar mai bine mai tarziu decat niciodata. Cei care au descoperit o astfel de distractie, au avut cu siguranta o petrecere reusita. Ideea de a poza intr-o cabina, de a te distra cu prietenii tai si a ramane cu o amintire palpabila este un concept care ne surade.

Imagineaza-ti un eveniment, o petrecere sau chiar o nunta cu o cabina foto. Imagineaza-ti curiozitatea si entuziasmul invitatilor tai cand vor vedea ca se pot distra laga o cabina foto. E cu totul altceva decat suntem obisnuiti si cand avem ocazia sa testam si sa experimentam lucruri de care am auzit insa nu am avut oportunitatea sa le incercam, vom fi extrem de incantati.

Cand vine vorba de mine, mereu mi-am dorit sa fac cateva poze intr-o cabina foto, insa nu am avut unde. Bineinteles ca stiu de acest concept din filmele americane si am asteptat sa il gasesc si pe meleagurile noastre. Nu a fost nevoie sa il caut prea mult, deoarece am participat la un eveniment si acolo, o cabina foto ne astepta sa ne facem o multime de poze.

Pot sa spun ca a fost unul din elementele care a impresionat si distrat pe toata lumea. Eram curiosi si dornici sa facem cat mai multe poze. Nici nu va puteti imagina cate zambete si cata veselie era pe langa aceasta cabina.

Pe langa faptul ca ne faceam poze, cei de la care au inchirat cabina foto au adus si tot felul de elemente de decor, ochelari gigantici, palarii si tot felul de nebunii. Ce mai, distractia a fost garantata cu aceasta minunata cabina foto. Am fost atat de placut surprinsa de acest concept incat am spus tuturor despre acest lucru si bineinteles, am purtat o vreme si niste poze la mine ca dovada.

Asadar, daca trebuie sa organizezi un eveniment sau planuiesti o super petrecere si iti doresti sa impresionezi, sa aduci un element nou, poti opta pentru o cabina foto pentru evenimentul tau, va fi elementul care garanteaza distractia.

4 Comments

  1. Deja imi imaginez ce frumos ar fi sa am o astfel de cabina acasa, m-as poza cu baietelul meu Dragos toata ziua. šŸ™‚

  2. ghelbere elena

    Asa ceva chiar ar distra invitatii, mai ales ca va fi ceva neobisnuit.

  3. Nicolae Claudia

    Super idee.. cred ca ar iesi o nebunie curata. Mi-ar placea una sa am doar pentru familie, sa ne facem poze zilnic šŸ™‚

Leave a Reply