Diverse

Dragostea nu are nevoie de cuvinte…

De 10 ani, sau 120 de luni, cum vreţi să îi spuneţi perioadei acesteia minunate, IUBESC! Nici nu îmi pot imagina acum viaţa fără el… Pentru că ştiu sigur că iubirea este singurul sentiment fără de care nu suntem compleţi ca fiinţe!

EL a apărut în viaţa mea când nu mă gândeam la iubire, dar m-a surprins atât de tare, încât şi acum îmi bate inima ca o nebună când îmi amintesc. Se spune că în viaţă contrariile se atrag. Ştiu că aşa este, pentru că eram(şi suntem) atât de diferiţi, încât nimeni nu ne-ar fi dat vreo şansă să fim împreună, poate nici chiar noi înşine…Dar asta dă farmec: să fii diferit, dar să te completezi perfect! Să înveţi să îl accepţi pe cel de lângă tine, să îî iubeşti atât callităţile, cât şi defectele, să nu încerci să îl schimbi după un anumit şablon.

Am trecut prin multe împreună, tot ce avem acum am construit amândoi, ceea ce ne-a apropiat şi mai mult. Pentru că am mers pe acelaşi drum ţinându-ne de mână şi planurile pe care ni le-am făcut erau pentru doi… Nu a fost uşor, dar a meritat din plin! Şi ştiu că nu ne-am permis mereu cadouri materiale, dar dragostea nu are nevoie nici de cuvinte, nici de daruri… Însă tare mult mi-ar plăcea să îţi ofer şi eu, după atâtea clipe minunate pe care tu mi le-ai dăruit, un simbol al iubirii noastre: un copăcel lucrat manual din sârmă de cupru , perle de sticlă roşii şi chipsuri de aventurin, pe suport din piatră de râu. Un copăcel al iubirii pe care l-am sădit împreună şi de care am avut grijă amândoi să crească frumos, roşu ca focul pe care cu drag îl menţinem viu. Dragostea noastră a reuşit să fie stabilă, deşi peste noi a trecut un râu de încercări…

Pentru tine, dragostea mea!

16 Comments

 1. micsa speranta

  La multimulti ani! intradevar.sa fi iubita si in plinita.pup

 2. bodas rodica

  multi inainte, sa fiti fericiti si sa va iubiti la fel de mult.frumoss..

 3. Mioara Hus

  Multi ani frumosi si plini de iubire va doresc! Nu stiu cum se face ca povestile noastre seamana f. mult (sper sa avem ocazia sa povestim la un moment dat)! Si noi suntem f. diferiti, dar avem si puncte comune si avem mai ales o iubire magica care ne leaga, care ne da forta sa mergem mai departe, care ne inalta existenta dincolo de orice griji pamantene. Va doresc si imi doresc sa reusim sa avem grija de aceasta iubire, s-o protejam si s-o pastram pentru eternitate!

 4. Ana Naghi

  Eu cred sincer ca iubirea adevarata nu se poate explica, pur si simplu o simti! Si totul in viata asta cere perseverenta si determinare, inclusiv sa mentii o iubire!
  Asemenea va doresc, Mioara!

 5. Ana Naghi

  Multumesc, Speranta!

 6. Ana Naghi

  Nici nu stiu cand au trecu anii astia…acum, cu ghemotocul din viata noastra, zilele trec si mai repede! Si mai frumos!

 7. Ana Naghi

  🙂

 8. Carmen O

  dragut copacel , multi ani buni inainte !!!

 9. Ce frumos! <3 Multi ani inainte, frumosi, la fel de plini de iubire, dragoste si respect!

 10. janeta_20072001

  foarte frumos sa fiti fericiti si sa aveti numai bucurii si eu ma regasesc in povestioara ta va doresc tot binele din lume

 11. Ana Naghi

  multumes, Monica!La fel si voua!

 12. Ana Naghi

  Multumesc!

 13. Agurita77

  aww superb !!

 14. Ana Naghi

  <3 Mersi, Agu!

 15. ghelbere elena

  Ai scris un articol foarte frumos. Sa traiti impreuna fericiti 100 de ani!

Leave a Reply