Diverse

DuFa DF-9001-04 Walter Gropius 38mm 3ATM

Noul ceas DuFa DF-9001-04 Walter Gropius 38mm 3ATM face parte din colectia de ceasuri barbatesti ce apartine stilului Clasic, marca germana produce ceasuri clasice de aproape un secol.

Noul ceas DuFa DF-9001-04 Walter Gropius, 38mm, 3ATM este produs de o marca de ceasuri germana care este renumita international pentru inteligenta si precizia germana a ceasurilor.

Brandul DuFa isi primeste inspiratia de la renumita fabrica de ceasuri Etzold & Popitz. Acest ceas DuFa este inclus in colectia de ceasuri barbatesti cu numele Walter Gropius, ceasurile pot fi gasite pe piata in doua variante, ceasuri barbati si ceasuri dama care apartin tot stilului Clasic.

Ceasul DuFa DF-9001-04 Walter Gropius, 38mm, 3ATM este compus dintr-o carcasa rotunda de culoare aurie, iar ceasul are un display clasic.

Geamul ceasului este compus din cristal mineral durificat, acesta este un material care rezista la zgarieturi, cadranul are culoarea alba, ceasul este prevazut cu indicatori de culoare aurie, carcasa ceasului are atat in latime cat si in inaltime 38 mm, cu o grosime de 8 mm, capacul ceasului este infiletat, iar odata cu achizitionarea ceasului vei primi pana la doi ani de garantie.

Mecanismul ceasului DuFa DF-9001-04 Walter Gropius 38mm 3ATM este quartz, carcasa ceasului este din fierul fin otel inoxidabil, cantareste 80 de grame, ceasul are capacitatea de a rezista la apa, are incorporata o rezistenta de 3 ATM.
Rezistenta de 3ATM inseamna ca ceasul poate rezista doar la mersul prin ploaie, acesta nu ar avea capacitatea de a rezista la scufundari si nu va recomandam sa purtati ceasul atunci cand mergeti cu barca.

Materialul bratarii ceasului este din piele, culoarea pielii este neagra, lungimea bratarii ceasului de 230 mm iar latimea este de 18 mm, inchiderea ceasului se face prin intermediul unei simple catarame.

Achizitioneaza cel mai avantajos model de ceasuri dama sau ceasuri barbati al brandului DuFa, aceasta este o alegere ideala pentru barbatii care prefera sa isi asorteze tinutele cu accesorii clasice.

Leave a Reply