Diverse

Eficienta pompelor epuisment in constructii

Constructorii si arhitectii stiu cat de important este sa fie foarte bine controlat un teren pe care se toarna o fundatie sau se va inalta o cladire solida, cu greutate. Mi-am dat seama de acest aspect din discutiile avute cu oamenii despre:

-soseaua publica din localitatea noastra plasata pe o punga de sare si groapa permanenta care se sapa sub ea. De doua ori pe an se efectuau reparatii si tot de atatea ori asfaltul se transforma intr-o groapa, pana cand s-a gasit o solutie serioasa de plombare a locului respectiv. Daca proiectantul ar fi cercetat mai bine zona, nu s-ar fi cheltuit atatia bani in mod inutil.

-unui vecin i-a iesit apa in beciul casei si din cauza asta are igrasie in toata casa si se teme ca intr-o zi sa nu se trezesca inecat

-cineva si-a construti casa exact pe locul unde in trecut a fost o sonda activa si este posibil sa isi vada toate bunurile in aer la un moment dat.

Pericolele parca ne pandesc peste tot, dar in prezent exista pompe epuisment, iar cu putina intelepciune eficienta lor poate fi maxima.

Ele au rolul de a capta apa din sol ca fundatia sa fie asezata pe loc sigur si la fel de bine, apa aceea din sol ar putea fi folosita la pregatirea betonului si la construirea edificiului. Asa s-ar face economie de energie electrica si de apa curenta folosindu-se ceea ce este daunator la prima vedere.

Pompele acestea permit redarea necesitatilor omului un teren mlastinos, abandonat in ciuda plasarii lui in mijlocul satului sau al orasului.

Aceste echipamente speciale care pot scadea nivelul apei pentru o adancime de 4-5 metri la un rand de filtre sunt fabricate in Germania, calitatea lor fiind premium. Performanta lor este insa si mai mare, daca se schimba filtrele, de asemenea pot lucra neintrerupt si 24 de ore pe zi.

Magazinul Eurogrup-utilaje.ro este cel care le aduce in Romania, iar pretul este onest fata de importanta lucrarii care se realizeaza cu ajutorul lor. Pe site exista pompe de epuisment cu filtre de aciculare si motopompe.

Pentru santierele din tara noastra care infloresc pe zi ce trece (este un lucru deosebit de imbucurator ca in tara noastra sunt santiere peste tot) magazinul este un furnizor de nadejde de masini, utilaje si echipamente care vin in sprijinul constructorilor facand munca grea in locul lor sau asigurandu-le securitatea.

Numai daca amintim masinile de sapat santuri, sisteme de sprijinire santuri, echipamente de tras cabluri si utilaje de subtraversare demonstram acest lucru.

In prezent este o incantare sa fii constructor si sa folosesti aceste masini si utilaje si sa vezi cat de usor se inalta blocul, scoala, spitalul sau cladirea de birouri in fata ochilor tai.

Aceste utilaje sunt concepute pentru a lucra la sigur, deci inlatura eroarea sau neputinta umana.

Asa sunt si pompele prezentate mai sus. Ar putea omul sa capteze prin fortele sale apa din sol fara aceste dispozitive ce pot fi introduce cu un metru sub cota sapaturii si par neobosite?

Sa nu uitam ca ele pot functiona si 24 din 24 de ore cand acest lucru se impune!

Leave a Reply