Diverse

Elevatorul auto: De nelipsit pentru service-ul auto

Din echipamentul modern al unui service auto nu trebuie sa lipseasca elevatorul auto. Acesta este utilajul esential pntru derularea activitatilor moderne ce ii sunt atribuite unui service auto. Majoritatea service-urilor auto sunt dotate cu elevator auto 2 coloane, in timp ce in vulcanizari este extrem de popular un elevator auto foarfeca vulcanizare.

 

elevator

Pana si angajatii service-urilor auto au declarat ca elevatorul auto le-a usurat treaba semnificativ. Imagineaza-ti cat de grea este munca sub masina. De altfel, daca esti destul de familiar cu multitudinea de defectiuni ce pot aparea asupra unui autovehicul, mai ales daca esti un sofer iscusit, cu siguranta a trebuit sa recurgi la astfel de activitati mai neplacute, “murdare”. Cu toate acestea e mult mai usor sa apelezi la un personal calificat care te poate scuti de mult efort, oferindu-ti asistenta potrivita pentru nevoia masinii tale. Vei gasi solutia intr-un service auto dotat cu astfel de elevatoare auto, considerate in prezent utilaje de nelipsit din acest segment.

Elevatoarele auto sunt de mai multe tipuri si pot fi utilizate in functie de tipul, marimea si greutatea masinii, precum si de necesitatea utilizarii elavatorului.Cu cat activitatea este mai complexa si cu cat procedeul de verificare/reparare mai greu, cu atat elevatorul auto ar trebui sa fie dotat cu bratele auxiliare (trei si/sau 4) prin intermediul carora specialistii sa-si desfasoare activitatea cat mai usor cu putinta.

Un elevator auto poate cantari peste 800 kg insa poate avea o capacitate de ridicare a unui automobil cu greutate de pana la 6 tone. Am putea spune ca aceste elevatoare auto ar fi pregatite chiar sa mmute si muntii din loc, dar din ce declara specialistii, posesorii autovehiculelor se simt mult mai linistititi stiind ca in echipamentul de baza al unui service auto exista un astfel de elevator esential pentru ca problemele lor sa fie rezolvate la timpul potrivit.

Leave a Reply