Frumusete

Epilarea cu ceara – metoda simpla si eficienta de eliminare a parului de pe corp

Inca de cand a aparut acest concept, epilarea cu ceara a evoluat foarte mult, in sensul ca metodele puse in practica dar si produsele folosite s-au imbunatatit foarte mult, astfel incat experienta sa fie cat mai rapida, mai simpla dar si mai putin dureroasa. Ceara de epilat a ramas printre favoritele femeilor, deoarece prezinta o serie de avantaje pe care nu ai cum sa le treci cu vederea. Care sunt acestea, vom vedea in randurile ce urmeaza. Cert este ca merita sa fie luata in considerare, mai ales pentru ca este si o varinta economica a vizitelor regulate la salonul de cosmetica (pentru ca poti obtine, la fel de bine si pe cont propriu, aceleasi rezultate profesionale si de acasa, fara alte interventii din exterior). De cele mai multe ori, aceasta metoda este cu mult preferata peste crema depilatoare sau lama de ras.

Cel mai des sunt folosite rezervele de ceara traditionala, pentru ca acestea vin in cantitati destul de semnificative (chiar si 1 kg de produs) si sunt si refolosibile (atentie, pana la un anumit numar de refolosiri, dupa care trebuie inlocuite cu unele noi). Daca optati pentru aceasta, atunci trebuie sa aveti in vedere si achizitionarea unui aparat de incalzit, care sa topeasca ceara. De regula, aceste aparate se alimenteaza la o sursa de curent si sunt special destinate acestui procedeu (nu se folosesc in alte scopuri). De asemenea, trebuie sa luati in calcul si cateva spatule de lemn (de regula exista pachete cu mai multe la numar, pentru ca nu este deloc rentabil sa fie achizitionate separat), special destinate manuirii cerii fierbinti. Si acestea pot fi refolosite de cateva ori.

Nu in ultimul rand, trebuie sa aveti un ulei calmant de dupa epilare sau cateva servetele imbibate in astfel de ulei, pentru indepartarea eficienta a resturilor de ceara, dar si pentru a calma pielea. De mentionat este faptul ca epilarea cu ceara elimina problema inestetica a foliculitei, o afectiune dermatologica des intalnita, atat in cazul femeilor, cat si in cazul barbatilor, indiferent de varsta, care de regula este cauzata de infectia bacteriana sau fungica a foliculilor pilosi (saculetii de la baza firelor de par, care se gasesc sub nivelul pielii). Asadar, rezolva o problema des intalnita, cu care se confrunta majoritatea celor care nu folosesc o metoda de epilare eficienta sau corespunzatoare nevoilor pielii.

De unde sa achizitionati kit-ul complet de epilare cu ceara? De regula, gasiti produsele si in magazinele fizice, dar sunt mult mai des intalnite in magazinele online, deoarece producatorii profesionisti, cu experienta, au inteles ca afacerea poate sa mearga struna si prin intermediul unui magazine online. Promovarea corespunzatoare este cheia catre succes. Asadar, mizati cu incredere si pe magazinele virtuale. Sunt produse de epilat cu ceara care abia asteapta sa fie descoperite. Cu ajutorul lor, poti sa iti oferi o piele fina si catifelata, simplu si din confortul propriei locuinte, fara sa faceti cheltuieli in plus. Nu trebuie sa apelati tot timpul la serviciile unui salon de cosmetica, deoarece cu putina perseverenta veti obtine aceleasi rezultate remarcabile si pe cont propriu.

Leave a Reply