Diverse

Esti blogger? Participa la campaniile BlogAwards.ro!

 Imi place sa scriu. Nu ma laud, ca altii, ca am talent cu carul… Si daca l-as avea, nu as trambita-o, v-as lasa pe voi sa o spuneti, iar de nu, sunteti liberi sa aruncati cu rosii si ce mai aveti la indemana :))) Cand am timp si chef, nu cum s-a intamplat in decembrie, particip cu placere la campaniile BlogAwards.ro In primul rand e bine sa ii dai creierasului de lucru si in al doilea rand, as putea castiga premii frumusele. Am si castigat, de altfel, deci lucrurile sunt cat se poate de serioase! Nu as fi scris daca nu as fi crezut asta, doar stiti.


 Daca esti blogger si crezi ca ai putea face fata provocarilor BlogAwards.ro, atunci nu sta prea mult pe ganduri! Timpul trece si campaniile au termen limita. Cu siguranta vei gasi lucruri interesante si asa te poti dezvolta ca blogger.


 Vorba lunga, saracia omului, asa ca iata ce campanii sunt active si la care te poti inscrie:


1. Castiga vouchere in valoare totala de 400 lei de la eDepot! – Campania se incheie pe 31 Ianuarie 2013.
Premii oferite:  Vouchere pentru cumparaturi in valoare de cate 250 lei, 100 lei si 50 lei pentru achizitia de parfumuri sau arme airsoft.


2. Promoveaza campaniile BlogAwards.ro si produsele Allview si castiga o tableta Allview Speed City, stick-uri de memorie si bannere! – Campania se incheie pe 31 Ianuarie 2013.
Premii oferite: O tableta Allview Speed City, 3 stick-uri de memorie si 6 bannere


3. Castiga servicii de web design in valoare totala de 1450 lei! – Campania se incheie pe 10 Februarie 2013.
Premii oferite: 10 vouchere pentru servicii de web design in valoare totala de 1450 lei!


4. Castiga accesorii pentru smartphone si tableta de la BrandGSM!Campania se incheie pe 20 Ianuarie 2013.
Premii oferite:  5 premiiX accesorii pentru smartphone si tableta

5. Castiga o tableta Allview Speed City, un cupon pentru cumparaturi si un joc PowerBall cu un articol despre magazinul online LenjerieAxami.ro!- Campania se incheie pe 7 Februarie 2013.
Premii oferite: O tableta Allview Speed City, Un cupon cadou pentru cumparaturi din magazinele online BeSensual.ro si LenjerieAxami.ro, Un joc PowerBall.

Eu cred ca merita, nu-i asa? Si apar constant campanii noi, deci ai de unde alege!

 Mi-as dori tare mult  un telefon Allview P3 AllDro  De aceea am rugamintea, daca va inscrieti in campaniile BlogAwards.ro dupa ce ati aflat despre acestea prin intermediul articolului meu, sa postati la finalul insemnarilor cu care participati in campanii o fraza de tipul “Am aflat despre aceasta campanie BlogAwards din acest articol de pe Blogul Anei“  Stiti ca nu raman datoare 🙂 Multumesc!

3 Comments

  1. Carmen O

    succes , draga mea !

  2. Ana Naghi

    Multumesc, Carmen!

  3. ghelbere elena

    Sunt foarte bune aceste campanii intre blogeri dar starnesc si multe pasiuni.

Leave a Reply