Diverse

Etichete de calitate pentru produsele tale

 

 

 

sanco

Fie ca ai nevoie de etichete in industrie pentru etichetare in masa, fie ca ai nevoie pentru uz personal, pentru produse pe care vrei sa le organizezi ingenios sau sa etichetezi borcane pentru a-ti fi mai usor sa le gasesti pe cele de care ai nevoie, un aparat care te poate ajuta foarte mult este cel de etichetat. Etichetarea profesionala este durabila iar etichetele imprimate nu se vor distruge in timp. La Sanco Grup ai acum un pachet promotional Dymo care contine trei produse de care ai nevoie: un aparat de etichetat DYMO LetraTag 100H, o banda DYMO LetraTag de plastic, alba, de 12mm x 4m si inca o Banda DYMO LetraTag de hartie, alba, de 12mm x 4m. Toate acestea sunt acum la promotie daca achizitionezi pachetul. Poti face o economie considerabila.

Calitatea unei etichete este importanta daca iti doresti ca acestea sa nu fie schimbate atat de des. Schimbarile de temperatura, umiditatea, clima, igrasia si multe alte elemente pot distruge acea eticheta. Gandeste-te in ce incapere urmeaza sa iti depozitezi produsele. Cu siguranta este vorba de un spatiu care se incardeaza in enumerarea de mai sus. O eticheta simpla, de hartie, se ingalbeneste, se distruge, iar cerneala cu care ai imprimat textul se estompeaza in timp. Continutul borcanelor etichetate poate ajunge pe exteriorul acestora facand astfel eticheta de nedescifrat. Cu o eticheta DYMO nu se va inampla asta. Va ramane in aceasi stare dupa ce borcanul va fi curatat.

Etichetand printr-un aparat cu transfer termic, nu se foloseste cerneala. Textul va ramane imprimat indiferent de situatie. De aceea este importanta calitatea unei etichete. Banda de hartie alba poate fi folosita in interior, daca ai nevoie pentru etichetarea sertarelor, documentelor si asa mai departe. Banda alba de plastic poate fi folosita oriunde, chiar si in exterior.

Alege acest pachet promotional daca ai nevoie de servicii de etichetare pentru industrie, pentru casa, pentru vanzari sau orice alt domeniu unde este nevoie de organizare prin etichetare. Eticheteaza cu aparate de calitate pentru durabilitate si pentru a nu trebui inlocuite etichetele prea des!

2 Comments

  1. kamy camelia

    Foarte bun articolul, chiar miar place un asa aparat,eu ador sa etichetez orice produs in casa,e mult mai usor sa le folosesti ,mai ales cand stai in casa cu o persoana care nu are aceasi nationalitate ca tine,prietenul meu e albanes,…e mult mai usor ptr el a folosi produsele in bucatarie cu eticheta

  2. Nicolae claudia

    Eu nu prea am ce sa etichetez. Dar e bun aparatul la casa omului..ca nu se stie niciodata

Leave a Reply