Diverse

Exclusivedoors iti prezinta cele mai bune produse

Cu siguranta, cei care sunt preocupati de renovari interioare au auzit si de brand-ul exclusivedoors.ro, un magazin specializat in comercializarea usilor de inalta calitate. Gama lor de usi metalice cuprinde cele mai bune produse din aceasta categorie, destinate unei vieti indelungate. De asemenea, cei care aleg usi de exterior, de la brand-ul Exclusivedoors, pot beneficia de cele mai noi inovatii in domeniul usilor si al securitati. Spre deosebire de alte modele de usi, care deseori sunt fabricate din materiale ieftine, Exclusivedoors ofera produse de top si asta se datoreaza parteneriatului cu firma germana GrautHoff.

Grauthoff este un brand renumit pentru produsele sale datorita faptului ca de 60 de ani continua sa aprovizioneze consumatorii casnici cu cele mai bune materiale si elemente pentru locuinta.

De la usi si geamuri, la instalatii electrice, GrautHoff este o marca care si-a facut un renume, bazandu-se doar pe opinia pozitiva lasata de catre clientii sai. De aceea, alegerea produselor precum usile metalice sau usile pentru interior, de la Exclusivedoors.ro, este cea mai buna alegere pe care o poti face pentru tine si locuinta ta. Personal, nu cred ca exista usi mai bune, din punct de vedere al calitatii, decat acestea. Prima experienta cu aceste produse a fost anul trecut cand mi-am cumparat o usa pentru interior. Categoria lor de usi interior este foarte vasta si cuprinde o serie de produse unice prin calitatea, aspectul, dar si rezistenta lor.

Usa pe care am cumparat-o se numeste Astra Decor Art si face parte din seria de usi laminate CPL, cu finisaj furnir migdal, modelul fiind Dekor Glatt, cu toc reglabil, care imbraca zidul cu pervaze pe ambele parti.

Structura ramei de la usa este una tubulara, cu rama din MDF, balamale cu camase de teflon si broasca metalica.

Acesta este numai un produs din gama de usi interior din lemn si sticla securizata, care pot fi comandate exclusiv de pe site-ul celor de la exclusivedoors.ro.

Desi preturile nu sunt la fel de “pe buget”, precum cele ale usilor de duzina din comert, exclusivedoors.ro isi asigura clientii ca produsele lor nu sunt doar mai bune, ci au un alt nivel de calitate pe care il vor observa pe parcurs ce vor folosi usa.

Chiar si usile din sticla securizata au o durata foarte mare, iar daca sunt intretinute corespunzator, utilizatorii pot beneficia la nesfarsit de aceste produse.

Pentru cei care decid sa comande produsele de pe exclusivedoors.ro, acestia trebuie sa urmeze cativa pasi simpli pentru a finaliza comadna cu bine. In primul rand, se solicita o oferta pentru a afla pretul usii, mentionand in spatiile corespunzatoare numele complet al cumparatorului si o adresa de email. In mesajul trimis catre exclusivedoors.ro, se specifica numarul de usi dorite si marimile. In baza cerintelor depuse de client, magazinul exclusivedoors.ro va reveni cu un raspuns cat mai rapid. Tin minte ca, atunci cand am plasat comanda pentru usile de interior, am primit un raspuns in mai putin de 30 de minute, ce continea toate detaiile, plata totala si o persaona de contact.

Recomand exclusivedoors.ro pentru cei care vor sa faca alegeri inteligente pentru casa lor!

Leave a Reply