Diverse, Frumusete

Femeile sunt din ce in ce mai puternice

wecandoit

 

Sa fii femeie nu a fost dintotdeauna atat de usor. De-a lungul timpului femeile nu aveau atat de multe drepturi ca barbatii si uneori activitatile lor erau extrem de limitate. Acum insa lucrurile s-a schimbat si femeile sunt egale cu barbatii si au aceleasi drepturi. De la posibilitatea de a ocupa aceleasi functii, pana la produse de ingrijire, femeile au preluat fraiele si sunt din ce in ce mai puternice.

Cu timpul, odata ce femeile au devenit din ce in ce mai puternice in societate, nevoile lor s-au schimbat si odata cu ele si produsele de ingijire s-au adaptat. Astfel, pe piata vom gasi produse de ingrijire si machiaj din ce in ce mai bune, incat femeile sa se simta cele mai frumoase in fiecare zi, produse de igiena intima care sa le protejeze de infectii si microbi, haine din ce in ce mai frumoase care sa le puna in evidenta fiecare forma si accesorii din ce in ce mai interesante.

Daca privim in urma, nu cu foarte mult timp si ne gandim la bunicile noastre, vom observa ce diferenta majora exista intre viata lor din acea perioada si noi, femeile din ziua de azi. Daca ele nu aveau posibilitatea sa studieze si de cele mai multe ori erau obligate sa ramana acasa si sa aiba grija de copii si casa, femeile din ziua de azi muncesc cot la cot cu barbatii, chiar pe posturi importante in conducere.

Apoi, daca analizam aceasta situatie din punct de vedere al modului in care acestea se ingrijeau, putem spune ca erau private de toate posibilitatile pe care noi le avem acum. Doar daca ne gandim la banalul sapun, care vine in atat de multe feluri, putem spune ca suntem extrem de norocoase. Inainte, bunicile noastre aveau doar sapunuri facute in casa, care nici nu aveau un miros placut. Ce sa mai spunem de produse de igiena intima sau produse de ingrijire a corpului. Nici cand vine vorba de vestimentatie nu aveau atat de multe posibilitati.

Acum, femeile au la dispozitie tot ce au neovie, au posibilitatea de a se ingriji corespunzator, de a avea grija de corpul lor, astfel incat sa devina din ce in ce mai puternice.

6 Comments

 1. ghelbere elena

  Dintotdeauna femeile au fost mai puternice, ca nimeni nu vrea sa recunoască asta e cu totul altceva.

 2. Mirela Nenciu

  Nu poate decat sa ne bucure ca avem de unde alege.

 3. stoica claudia

  Asa e ,intotdeauna am fost femei puternice ,

 4. Rox

  Nu cred ca mi-ar fi placut deloc sa traiesc in acele timpuri in care nu existau posibilitati. Femeile vor mai mult, pot mai mult, merita tot!:)

 5. Nicolae Claudia

  Eu cred ca femeile sunt mult mai puternice decat barbatii. De aceea se zice ca in spatele unui barbat de succes, sta o femeie puternica.

 6. Andutu Alex

  Din totdeauna am stiut ca femeile sunt mai puternice in multe situatii decat barbatii.

Leave a Reply