Diverse

Finisaje superbe

piatra online fatadaToti ne dorim o casa frumoasa, primitoare si care sa ne reflecte personalitatea, sa ni se potriveasca. Insa nu intotdeauna alegem finisajele potrivite si astfel planurile noastre nu coincid cu realitatea. Moda se schimba, chiar si cand vorbim de finisaje, insa un lucru e cert: stilul si clasa vor fi mereu la moda.

 

 

O investitie inteligenta o reprezinta utilizarea unui finisaj mereu la moda, durabil si stilat: piatra naturala. Nu se va demoda, va dainui pentru multa vreme si se va transforma, reinventandu-se. Mai mult, nu necesita nici o intretinere pretentioasa.

Piatra naturala are multe calitati care o recomanda ca material ideal in finisajele interioare sau exterioare: durabilitate, rol de izolant fonic si termic, rol estetic(ofera un aspect natural, cald si primitor). Asa ca pretul se justifica: va fi o investitie in bun-gust si pe termen lung.

Am descoperit pe internet o oferta bogata de piatra naturala si nu numai. Materiale de cea mai buna calitate, la preturi corecte! Din oferta variata, amintesc doar cateva produse care v-ar putea infrumuseta casa si gradina: marmura, piatra cubica sau decorativa, granit, travertine, mozaic, caramida aparenta, gratare de gradina, tapet, fantani si seminee.

Experienta bogata in domeniul amenajarilor, materialele diverse, constanta pe piata, stocul variat, permanent actualizat cu produse noi, serviciile prompte si personalizate in functie de nevoile clientului sunt doar cateva calitati care recomanda un magazin online.

In dormitoare as opt totusi pentru parchet, imi creaza sentimentul de cald si de primitor. Nici nu stiam prea multe pana acum, parchetul era…parchet si atat. Dar e o adevarata poveste in spate, pe Davopro.ro am aflat lucruri noi si interesante. Cti dintre voi stiu ce e acela un profil cu diferenta de nivel- praguri parchet?

Am aflat ca sunt treceri intre pardoseli. Sunt solutia inteligenta si practica pentru finisarea pardoselelor, mascarea spatiilor inestetice sau protejarea treptelor. Ele vin intr-o gama larga de forme, dimensiuni si culori pentru a se adapta cat mai bine situatiilor specifice din fiecare locuinta.

Pentru decoratiuni impecabile opteaza pentru materiale de cea mai buna calitate la cele mai bune preturi! Voua ce tipuri de finisaje va plac?

6 Comments

 1. Andra Plop

  Imi place !

 2. Mioara Hus

  Si mie imi place piatra naturala! Asa am si gandit finisajul exterior al casei, sper sa-l si putem realiza la un moment dat! Multumim de sugestii si recomandari! 🙂

 3. Foarte frumoasa si primitoare casa 🙂
  Eu am lucrat in Spania tot cu piatra,dar naturala
  pupici :-*

 4. Krys Angel

  F.frumos si natural! Asa mi-ar face si mie placere sa avem cu timpul o casuta, realizata cu finisaje in genul, cat mai apropiate de natural, sa confere acel sentiment de relaxare si placere de a locui intr-un spatiu primitor, cald!

 5. Dorofte Alexandra

  Mi-ar place sa am o casa numai a mea ,spatioasa si cu o gradina plina de flori si multe animalute prin preajma .

 6. Bianca Roxana Anitei

  Arata minunat!!!!

Leave a Reply