Frumusete

Folosind produse profesionale devii un technician de unghii cunoscut

Marja sau diferența dintre ceea ce percepeți pentru un serviciu și costurile dvs. pentru a efectua serviciul este o componentă critică a rentabilității pe care tehnicienii le ignoră frecvent. Uitați-vă la costurile pe servicii si veti observa ca adesea există bani pierduți înainte ca un serviciu să înceapă. De exemplu, clienților le se acorda acces la alegerea nuantei de oja înainte de a incepe programarea propriu zisa. Exista riscul ca, în general, acestia sa afecteze calitatea ojei, deoarece deschid sticlutele de oja, incearca nuanta pe o unghie și pot să lase sticlutele deschise, cauzând uscarea lacului de unghii. Este foarte bine ca tehnicienii sa aibe mostre cu nuantele ojelor sau a gelurilor, astfel clientii pot alege fara a deteriora.

Tehnicilor li se spune adesea să păstreze o atenție deosebită în ceea ce privește creșterea afacerii lor și evitarea distragerii de alte activități. Dar devenind trainer de brand este o modalitate foarte bună de a câștiga bani în plus și de a vă promova. Brandurile profesionale de unghii cauta mereu tehnici entuziasti, calificati pentru a preda ore, a participa la expozitii comerciale si a-si demonstra produsul pentru distribuitori. Ce puteți câștiga variază în funcție de marcă și poate varia de la un venit lunar la un procent din vanzari sau o taxă fixă pentru clase și demo-uri. Unii traineri câștigă, de asemenea, comisioane pentru produsele vândute în timpul angajamentelor. În plus, toate cheltuielile de călătorie sunt plătite, ceea ce poate include excursii internaționale in locații exotice. Dar beneficiul real este expunerea pe care o veți obține unui public larg ca experti. Educatorii sunt adesea cotați în presa scrisă și online, iar titlul suplimentar poate atrage noi clienți și poate justifica prețuri mai ridicate la servicii. Un tehnician se poate califica cu doar trei ani de experiență.

Educația continuă are o importanță vitală în această industrie, dar adesea tehnologii se concentrează pe învățarea celor mai noi și mai bune tehnici și ignoră valoarea educației în afaceri. Nu contează cât de minunate sunt seturile de unghii, dacă nu ești bun la conducerea afacerii tale, atunci pregătește-te pentru lupta cu concurenta. Poti pierde mai mulți bani decât faci, vei căuta în permanență clienți și vei rămâne frustrat.

Leave a Reply