Diverse

Fumeaza cu stil alegand produse dintr-o tutungerie

La fel ca in cazul cafelei, tutunul nu era consumat la inceput in Europa decat de o anumita categorie de persoane, considerate ca facand partea din inalta societate. Cafeaua a inceput apoi sa fie consumata la scara larga si s-a pierdut astfel din „ceremonia” de dimineata pe care o indeplineau cu placere europenii, dintr-o anumita clasa sociala. La fel s-a intamplat si cu fumatul insa astazi mai exista o categorie de persoane care vad in tutun mai mult decat nevoia de a fuma.

In ciuda faptul ca pachetele de tigari se pot cumpara de la orice colt de strada, aroma adevarata a tutunului e resimtita doar de cei care inca merg in magazinele de specialitate pentru cumpara tutun de calitate. Daca vrei sa fumezi cu stil nu trebuie sa iti lipseasca tabachera metalica sau din alt material, tutunul de calitate, o lista de tutungerii pentru a avea mereu la dispozitie produse de calitate si una sau mai multe brichete care nu sunt scoase pe piata in serie.

Afla cum trebuie sa arate o tabachera cu stil

Dincolo de calitatea tutunului este important si in ce este tinut. Ca atare, nu trebuie sa iti lipseasca o tabachera de lux, sau una aparte. Pretul unei tabachere metalice poate fi unul modic sau nu, in functie de personalitatea ta si de gustul tau. Un astfel de produs trebuie sa aiba doua roluri importante. In primul rand trebuie sa ii pastreze aroma tutunului, adica sa nu ii permita aerului si umezelii sa patrunda in interior, si mai trebuie sa aiba un aspect care sa se potriveasca cu personalitatea ta.

Stilul nu este dat neaparat de pretul tabacherei ci de cum rezoneaza aceasta cu tine, cu modul tau de a fi. Spre exemplu, daca esti o persoana careia ii plac motoarele si adrenalina, iti poti alege una de culoare inchisa, cu insertii specifice comunitatilor de motociclisti. Pe piata exista diferite tipuri de tabachere de lux sau premium, iar unele pot fi facute pe comanda, astfel inca vor rezona perfect cu personalitatea ta si vor fi unice. Pentru asta poti plasa o comanda pe internet pe adresa http://www.tobaccospirits.ro/category/309/tabachere.html sau poti merge intr-o tabacherie.

Tutungeria este cea din care poti cumpara tutun de calitate

Exista numeroase tutungerii la nivelul intregii tarii insa exista de asemenea orase in care nu se gaseste nici una. Cu toate acestea, poti apela oricand la o tutungerie online, care teoretic ar trebui sa aiba mai multe produse decat una clasica deoarece are mai multi clienti, cu gusturi cat se poate de diverse.

Calitatea produselor dintr-o tutungerie este incontenstabil mai buna decat cea din magazinele mixte, in care se gasesc si alte tipuri de produse. Proprietarii se axeaza doar pe o anumita categorie de consumatori si aduc marfa din toate colturile planetei, la preturi mai mici. Avand in vedere ca se adreseaza unui public cunoscator, nu risca sa isi piarda reputatia prin vanzarea unor porduse de o calitate inferioara.

Tabachera cu stil trebuie completata cu o bricheta pe masura

Daca alegi sa iti cumperi o tabachera care sa te reprezinte si fumezi produse de calitate, nu poti folosi o bricheta obisnuita, care se poate cumpara din orice benzinarie ori supermarket. Bricheta trebuie sa te reprezinte si ea, la fel ca imbracamintea pe care o porti.

Pretul unei astfel de brichete poate fi sub 100 de lei, dar si cu mult peste acest pret. Chiar daca te gandesti ca este prea scumpa, nu trebuie sa uiti ca o poti folosi toata viata pentru ca se poate reincarca foarte simplu. Daca e de calitate, nu va rugini si nu vei fi nevoit sa o inlocuiesti dupa doar cativa ani. Daca contabilizezi toti banii pe care ii vei da pe o bricheta obisnuita in doi trei ani, vei ajunge rapid la concluzia ca e mai rentabil sa iti cumperi o bricheta care se reincarca. Pe langa economia facuta, vei avea si o bricheta care sa te reprezinte.

In concluzie, daca vrei sa fumezi cu stil trebuie sa ai mereu asupra ta tutun de calitate, o tabachera care sa se potriveasca cu personalitatea ta si o bricheta pe masura. Le poti cumpara pe toate dintr-o tutungerie sau tabacherie din orasul tau sa daca nu gasesti una in apropiere pot comanda produsele de pe Tobacco Spirits, una din cele mai bune tutungerii online. Incearca mereu sa testezi arome noi pentru a descoperi tutunul care ti se potriveste cel mai bine.

1 Comment

  1. Daniela

    Interesant articolul, multumesc pentru postare.

Leave a Reply