Frumusete

Ghid de incepatori pentru folosirea de extensii de par natural

Extensiile de par sunt solutia potrivita atunci cand vrei sa obtii o schimbare radicala de look, iar parul natural nu creste atat de repede pe cat iti doresti. Iar atunci cand totusi te decizi sa optezi pentru aceasta solutie, constati cu stupoare ca exista atat de multe optiuni, incat probabilitatea sa dai gres este uriasa. De unde stii care extensii de par sunt potrivite pentru tine? Ei bine, primul pas este sa iti dai seama daca doresti extensii de par temporare sau permanente. In acest articol, vom introduce cateva informatii pretioase, care te vor ajuta sa faci alegerea potrivita.

Extensii temporare vs extensii permanente

Extensiile temporare sunt usor de instalat si pot fi atasate in maxim 10 minute. Sunt folosite de obicei pentru ocazii speciale deoarece asigura un look excelent si pot fi scoase foarte usor imediat dupa.

Extensiile permanente rezista de la cinci saptamani pana la 8 luni. Nu trebuie eliminate noaptea si asigura un look perfect o perioada lunga de timp.

Bineinteles, din fiecare tip deriva alte tipuri, care se diferentiaza in functie de modalitatea de prindere. De exemplu, extensiile de par de la Cupio sunt de calitate superioara. Fiind realizate din par natural 100%, ai posibilitatea de a le coafa, vopsi, intinde cu placa si ondula.

Tipuri de extensii de par natural

1. Extensii de par de la Cupio cu Clip-on. Sunt extensii temporare, care garanteaza o aplicare super usoara. Nu trebuie sa fii un profesionist ca sa te joci cu ele. Datorita clipsurilor cu banda de silicon le aplici in doar cateva minute si le poti atasa oricand doresti. Clip on-urile sunt pozitionate in spatele fiecarei mese de par, iar atunci cand sunt atasate, devin invizibile. De asemenea, nu necesita o ingrijire speciala.
2. Extensii Microrings. Extensiile pe acest sistem iti permit sa le porti in permanenta si sa te bucuri de un par lung si frumos in fiecare zi, fara sa fii nevoita sa le aplici in fiacare dimineata. Datorita faptului ca sunt din par natural, poti sa le porti zi de zi pana la 8 luni si sa le coafezi, sa le vopsesti, intinzi cu placa ori sa le ondulezi.
3. Extensii Tape-in. Sunt asemanatoare celor Clip-on, insa prinderea este cu banda adeziva. Se aplica la fel de usor, in doar cateva minute.
4. Extensii de tip Coada. Se ataseaza de coada naturala cu ajutorul agrafei si bentitei. Se fixeaza perfect, iar riscul de alunecare este exclus.

Pentru inceput, pana te acomodezi cu modul de prindere al extensiilor, cea mai buna alegere sunt cele de tip Clip-on sau Tape-in. Trebuie doar sa iti prinzi parul in scari cu agrafe, dupa care se le atasezi pe portiuni. De asemenea, sunt foarte bune pentru a exersa atat de mult cat ai nevoie, pentru a avea un rezultat satisfacator. Dupa ce prinzi putina experienta, te poti indrepta catre extensiile de par Microrings. Acestea iti vor permite sa le porti permanent si sa te bucuri de avantajele pe care le au o perioada lunga de timp.

Leave a Reply