Diverse

Ghidul cumpărătorului: Cum alegi brățara de argint ideală?

Din topul celor mai apreciate tipuri de bijuterii din argint pentru femei, alături de inele și coliere, fac parte și mult-îndrăgitele brățări

În ziua de astăzi, paleta este foarte variată, pe piața bijuteriilor existând tot felul de modele potrivite pentru toate gusturile.

De ce să faci cadou o brățară de argint?

Întotdeauna, brățările s-au numărat printre cele mai populare podoabe, iar în trecut indicau chiar statutul social. Așadar, dacă femeile purtau brățări din aur, incrustate cu pietre prețioase, acest lucru însemna că soții lor erau înstăriți.

Așadar, atunci când nu știi ce cadou să-i cumperi unei femei care ocupă un loc special în viața ta, orientează-te spre o brățară de argint care să se potrivească cu stilul său. Spre deosebire de inel, care simbolizează iubirea, uniunea între două persoane, brățara poate avea o simbolistică diferită. De aceea, pot fi dăruite unei persoane fără a avea neapărat o semnificație romantică, fiind potrivite oricărui tip de relație.

Un alt avantaj pe care această bijuterie îl oferă este faptul că, în unele cazuri, poate fi purtată în combinație cu alte brățări și este ușor de asortat. De altfel, ele pot fi dăruite oricui, indiferent de vârstă.

În industria bijuteriilor, argintul se numără printre cele mai căutate metale datorită principalelor sale atributelor: este ușor de întreținut, exprimă eleganța, simbolizează intuiția feminină, dar și cunoașterea interioară.

De multe ori, se întâmplă să nu dispui de timp suficient pe care să-l aloci pentru a găsi brățara ideală. Ca să scapi de acest inconvenient, poți apela la unul dintre magazinele online care vinde bijuterii deosebite, de exemplu Ariki Bijoux.

Cum să alegi brățara perfectă?

Dacă se apropie ziua unei prietene și te-ai gândit să-i faci cadou o brățară de argint, îți oferim acest mic ghid care să te ajute să găsești cea mai potrivită bijuterie. Important este să ții cont de următoarele aspecte:

● Mărimea. Atunci când dorești să achiziționezi o brățară, asigură-te că alegi mărimea potrivită, altfel va exista în permanență tendința de alunecare de pe mâna persoanei.

● Stilul. De asemenea, contează foarte mult ca accesoriul să se potrivească cu stilul celei care îl primește, ca să o poarte cu drag. De altfel, va aprecia mult dacă va primi o brățară care să fie în ton cu personalitatea ei.

● Calitatea. Un alt factor important îl constituie calitatea superioară care elimină din start posibilitatea deteriorării bijuteriei la puțin timp după achiziționare.

● Prețul. Toată lumea știe că nu toate produsele scumpe sunt neapărat valoroase, dar, în general, cele mai ieftine bijuterii nu reflectă o calitate superioară. Alege o brățară din argint la cel mai bun raport calitate-preț, în funcție de bugetul pe care l-ai stabilit.

Dacă îți dorești un cadou deosebit pentru prietena ta, alege o brățară din argint de la Ariki Bijoux, unul dintre magazinele online care oferă o varietate extinsă de bijuterii.

Poți opta pentru o brățară din argint cu chihlimbar sau pentru orice alt model care să se potrivească cu stilul prietenei tale. Pe Ariki.ro găsești modele deosebite la prețuri accesibile pentru orice buzunar. Dăruiește-i o bijuterie cu suflet!

2 Comments

  1. ghelbere elena

    Ador argintul si il prefer in locul aurului. Am cercei, bratari , lantisoare. Daca vad ceva si imi place si mi-l pot permite, cumpar.

  2. Gradinariu Madalina

    De obicei nu port bijuterii. Nu le suport. Simt ca ma incomodeaza insa prefer argintul si nu aurul. Intr-adevar exista si aur alb, dar tot argintul prefer. Chiar daca nu port bijuterii o bratara finuta sau un inel subtire cu o pietricica as purta

Leave a Reply